Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Magánverzió

2009. november 07. - bs395

Lesz ugye népszámlálás, azt megy a hajcihő, hogy akkor most legyen-e egyáltalán kérdés a vallási meggyőződésről, vagy ne, önkéntesen, vagy egyáltalán. Néphülyítés ezerrel, és pro és kontra asszisztancia zajlik on és offline egyszerre. Szép. Azért szép, mert már előtte is a valóságnak a sarkaiból való kimagyarázása folyik, hát még utána! Ez is csak egy azon témák közül, amiket nem akarunk hitelt érdemlően rendezni, viszont gerjesztésre – és erjesztésre – kitűnően alkalmas. Országunk és népünk és bölcs vezéreink üdvére a magam szerény képességeivel szeretnék hozzájárulni a témát övező masszív elkúráshoz, és egy magánverziót ajánlok a köz figyelmébe, hátha megjelenik az űrlapon.

Ön szeretné, ha alulírott egyház/felekezet/gyűlés nettó fizetésének 2%-át automatikusan megkapja?
a., igen.
b., fizessen a kommunisták!

Case closed. Az egyházak kaphatnának kárpótlási jegyet az elorzott ingatlanok után, mint Mari néni, akinek ugye nem életjáradékban állapították meg a kollektivizált földjeinek az értékét, a Vatikáni szerződést lehetne annulálni, és senki sem mutogathatna másra, mint a sajátjaira: lám, ennyi a keresztény/keresztyén/stb., nem több. Tessék a gyereket temploma járatni, és fizetni a tizedet önként, a más tehenét viszont…

Mert a lényeg mindenfelől az, hogy ők ott a köpködők, mi zsepibe szoktuk, amikor senki sem látja, tessék nekünk elhinni.

Külön ülés

Arra jöttem rá, hogy szeretnék szegregálva lenni. Komolyan. Kirekesztve és elnyomva. Végre kiélhetném a mizantrópiámat. Ha ennek az az ára, hogy pár hivatását végző, a köz érdekében munkálkodó állampolgárt (orvos, tanár, rendőr, bolti eladó), vagy csak szimplán civilt (moziban néző, szórakozóhelyen táncoló, forgalmas utcán járókelő) tettleg inzultálnom kell, ám legyen.

Minden lelkiismeret furdalás nélkül hajlandó lennék pl. falhoz csapdosni a moziban azokat, akik telefonálnak, beszélgetnek, vagy zörögnek az akármikkel. Én ezt így élem meg, s mint kiderült, jogom van hozzá, hogy megélésemnek akár külön termet is követeljek.

Szeretnék különtermet, különgépet, külön autópályát, ahol csak én közlekedek. Külön szigetet nyaraláshoz, külön sort a boltban, külön műsort a tévében. Különben hangoskodni, csapkodni, csípni-rúgni-harapni fogok. Mert el vagyok nyomva. És te fizetnéd az egészet, én meg kiköpnék eléd az utcán.

Másolatot kap

"A magasabb segélyek érdekében ördögi eszközökre is képesek tudatlan és befolyásolt fiatal anyák. Olyan gyógyszert is képesek beszedni, amelyek következtében súlyosan sérült gyermekek jönnek a világra"

– Szabó Éva (MSZP), 2008. Június, Balatonőszöd, Echo TV.


"Nekem ilyen beszédem biztos nem volt. Olyan elhangozhatott (...), hogy ilyen beszédtéma van az emberek között, de nekem ilyen témájú beszédem biztos, hogy nem volt"

- Szabó Éva (MSZP), 2009. November, Budapest, MTI.


„Nem, nem mondta, hogy gyógyszert szednek! Lehet, hogy hallottad, ahogy azt mondta, hogy gyógyszert szednek, de nem mondta, és ez egy tény! Jól van, írd csak meg, hogy azt mondta, hogy gyógyszert szednek! Talán nekem is el kéne mesélnem a feleségednek, mit csináltál Angela-val azon a konferencián Blackpoolban! Mi lenne rá a legjobbb módszer? Egy telefonhívás? E-mail? Vagy mi? Vagy ráírhatnám egy tortára! „Az a szemétláda férjed megcsalt Október 4-én – és gratulálunk az új babához!” Ja, lehet, tényleg jobb, ha ejted a sztorit! Csocsi baszcsi!”

– Malcolm Tucker, 2001., London, In he loop


süti beállítások módosítása