Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Igazán igazi punk, gecó! - 2. rész

2009. október 02. - bs395

Alcím: Ugyanolyan vagy, mint mindenki más.

Eljött az idő, hogy a blog eddigi legnépszerűbb - és legidőtállóbb - posztját folytassuk, stílusosan (ala LoPunk) némi lopott (és lefordított) anyaggal. A linkért köszönet Demo-nak :-).

A forrás az alábbi szines-szagos-animált cuccon keresztül érhető el:

Nagy levegő, szem becsuk, kattint, olvas, szitkozódik, ír! (lehet, hogy a sorrend nem jó)

Tovább

District 4.5

A film nem rossz, sőt, tele van üdítő ötletekkel és megoldásokkal: jó volt látni, mit tesz az átlagember a nem éppen átlagos körülmények között, jó volt látni, milyen az, amikor egy számunkra különleges helyet mindennapos, jó volt végre radikális jellemfejlődést látni, de rosszak voltak a benne maradt klisék, az előzmények és a következmények nyitottsága, elnagyoltsága, és egy esetben még az ellentmondása is. Szóval ha meg akarod nézni a filmet, tedd meg bátran, feltéve, ha még nem olvastál róla kritikát.

Feladat kritikusoknak: utána nézni, mi a különbség a koncentrációs tábor és a menekülttábor között! Ha ez megvan, akkor kéretik letisztázni az alábbi állítások lehetséges kimeneteit (félelemre semmi ok, segítünk):

Tovább

Második blikkre

Orbánt itt és ma kritizálni eretnekség, a kommunizmus kívánása, gyurcsányizmus, és egyebek. Jó dolog, hogy a zembereknek szánt (ti. a Blikkben megjelent) interjúban dolgos, nehéz éveket fest fel a nagyérdemű elé, nagy lépés ez a polkommunikációban, hátha rendszerré válik, bízzunk benne. Rossz dolog viszont, hogy kihagy belőle részleteket: Ciceró után szabadon ők is használják a hármas osztatú retorikát, csak itt van egy a népnek, egy a közgazdász-fórumnak, egy meg a Bíbónak.

A hiányzó dolgok (nagy részét én adom a szájába, ez van, nem mindenki kap meghívást a zártkörűekre):
- az egymillió új munkahelyre maga is tíz évet ad.
- a 20 éve elvesztett egymillió munkavállalónak ki kell halnia.
- ha most nekiállunk, még egy 20 év (tehát nem 10), és meg is leszünk.

Tovább

Mint borjú a Lendvaira

Az a jó abban, ha az ember egy hierarchia élén áll, hogy kioszthatja az alatta levőket, akár nyilvánosan is. Most éppen azt mondta a matriarcha, hogy:

„Zéró toleranciát kell alkalmazni azokkal szemben, akik két marokkal vesznek a közpénzekből - jelentette ki Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke.”

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy Lendvai eddig hol élt? Hogyan került az MSZP élére egyáltalán? Teleporttal?

Kedves Ildikó! Volt 20 éved zéró toleranciát játszani pontosan azokkal az emberekkel szemben, akik oda juttattak, ahol most vagy.

Ne add már a szűzlányt.

süti beállítások módosítása