Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Blicken Sie hier!

2009. szeptember 27. - bs395

Blikk: A Blikk felmérésében a leghitelesebb pártpolitikusnak választották. Mit szól ehhez?
Orbán Viktor: - Van egy nyilvánvaló oka annak, hogy a politikai osztály elvesztette a hitelességét: sikert ígért és kudarcot hozott.

Találós kérdés: melyik magyar politikus mondta, hogy ha ő a néphez akar szóllani, akkor azt majd a Blikken keresztül teszi, mert az a legolvasottabb napilap, míg a holdudvar médiumai a különböző csatornákon kicsorgatott pénzek nélkül csődbe mennének, meg különben is, a kutya sem olvassa őket?

Titokműhely

Volt egy workshop (ez a neve, ha azt írom, műhely, mindenki arra gondol, biztos famegmunkálás is volt, pedig nem), most olyan okos vagyok, hogy nekem is fáj, ha négy ötödikesnél nem is jobban, azért fullkontaktban még leverem őket. Igyekszem bepótolni a történéseket, így addig is téma hiányában Chopper Read:

„Ez itt Stefán. Az a neve, hogy Stefán. Stefán, baszki, keményedjél meg!”

Növesszetek bajuszt!

Nem mindegy, melyik végén

Egy történet, két szemszögből.

A fácán

Rohadt nagy buli volt tegnap, picit bealudtam, de úgy sincs semmi dolgom. Ráérősen szedegetem a csipát a szememből. Nyújtózom egyet, megvakarom a seggem, ásítok egy embereset. Bambulok egy 10 percet, és jól esik. Ki kéne menni hugyozni, már világos van. Kilépek a bokorból, pislogok nagyokat. Mi ez a zaj?

A sofőr

Mi a…?

Puff, tollfelhő.

Tanulság: autópályán rohadtul ne lépjél ki a belső sávba a bokrok közül másnaposan, ha fácán vagy!

A bűn ára

Egy sajókazai áramtolvaj esetében az volt a jogsegélyszolgálat érvelése, hogy az elzárás pénzbe kerül az adófizetőknek - és a kárt se téríti meg - de álmomba se gondoltam volna, hogy ennyibe (Hunvald hatmilliót kapott, amióta ül). Prémiumot kapott-e? És jutalmat? Van-e neki is lelépési és titoktartási pénze, mint az önkormányzata által esetleg tulajdonolt vállalatoknak? Vagy ez már az? Mi lesz a következő? Inkább fizetünk, csak ne csináljanak semmit? Hunvald esetében speciel azzal is jobban jártunk volna.

Ha már így ötletelünk (bár múlt pénteken is hogy jártunk: délelőtt még viccelődtünk, hogy most jön majd a „bíró úr, nem emlékszem” jolly joker, délutánra már meg is lett az első orvosilag igazolt amnéziás): csináljunk valóságsót!

Tovább
süti beállítások módosítása