Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kékhalál

2009. szeptember 19. - bs395

“Emlékezetkiesése lett Hunvald tanácsadójának

Biciklibalesetben fejsérülést szenvedett a VII. kerület február óta előzetesben lévő polgármesterének jogi tanácsadója. Máriási Károly azóta orvosilag igazoltan amnéziában szenved.

Az önkormányzati alkalmazásban álló idős ügyvédet a nyár végén kerékpározás közben érte baleset, úgy tudjuk Keszthelyen. „

Klasszikus EPIC FAIL. Fatal error at 0x0000008E (0xC0000004,0xA8DCE3B8,0xF77E20AC,0x00000000)

A fizikai memória listázása…
A fizikai memória törlése kész.

Hát mi folyik Keszthelyen? Úgy tudjuk, a baleset nem véletlen volt. A teljes igazság a tovább után!

Figyelem! Megrázó kép következik!

Tovább

Maszk

„A misztifikáció az az eszköz a parancsnok kezében, amelynek közvetítésével a szeretet és a félelem – mindkettő mindig nagyon képlékeny fogalom – csalással és hízelgéssel ráveszi a beosztottat, hogy kövesse vezérét, sőt, néha arra is, hogy előre megsejtse a parancsnok akaratát. A titokzatosság azonban a valós vagy vélt távolság kérdése, amelyet a parancsnoknak meg kell teremtenie vagy ki kell találnia.”
- John Keegan: A parancsnoklás álarca

Misztifikáció: elhallgatott, vagy akár elhazudott történetek, az okok elfedése kitalált dolgokkal, eltemetése mesterséges kakofóniában.

Megsejteni a parancsnok akaratát: vélt azonosulás a felettünk és a mellettünk lévőkkel, beleérzése, belelátása vágyainknak mások mondataiba, tetteink felelősséghárító igazolása.

Távolság: lehetővé teszi, hogy akár a vezér, akár az alattvaló „váltson”, ha a dolgok mégsem úgy alakulnak (ti. kiderül az igazság), ahogy reméltük.

Ki kell találnia: egyes pragmatizmusok helyesek, mások helytelenek, ez nagyon fontos.

Tovább

Alulírott

Ön állami cég vezetője? Nem bízik a beosztottjaiban, és/vagy komplett idiótának nézi őket? Bárcsak kirakhatná mindet, de erős az ellenszél, úgyhogy kénytelen továbbra is dolgoztatni őkelméket? Szeretné, ha legalább ordas nagy baromságokat nem csinálnának a következő pár hónapban, amíg menedzserszerződésük ki nem telik? Segítünk!

Mi itt a killtheradicalnál mindig is szívünkön viseltük a köz szolgálatát, ezért puszta hazafiságból elkészítettünk egy állami cégvezető képzési és tesztprogramot, amelynek a demóját ezennel nyilvánosságra hozzuk.

Tovább

Szélcsend

Terjeszkedik a GE a megújuló energiaforrások piacán. Kövezzenek meg, de én örülök ennek. Elmondom, miért. Adva van a helyzet, hogy az általunk felhasznált energia 85%-a fosszilis (olaj+gáz+szén), a csak olaj+gáz 60% (hozzávetésképp: a szélenergia részesedése 0,3%). A fosszilis energiahordozók se nem tartanak ki örökké, se a légkör hőháztartásának nem tesznek jót, viszont a gazdaság iszonyúan nagy része nem csak rájuk épül, de belőlük is táplálkozik.

Tovább

Vizibusz

„Volt, aki azt mázolta saját készítésű transzparensére, hogy Obama a szocializmus felé akarja vezetni az Egyesült Államokat.”
- Washington, 2009.09.13

„Ebben a reménytelen szituban a legjobb, ha gyorsan valami importáru után néz a magyar baloldal. […] Ha pedig majmolás, akkor az első keresőszó nyilván Obama."
- Tóta W. Árpád, 2009.09.01.

„Népegészségügyi tényekre, adatokra, trendekre épített egészségügyi politika mellett érvel az egész világ, ezt úgy hívják, hogy evidence based health policy. […] Magyarországnak is ebbe az irányba kell építkeznie, persze ez a járulékfizetésen alapuló kötelező általános egészségbiztosítási rendszerre vonatkozik.”
- Mikola István, 2009.08.18.

És még időben visszafele is milyen szépen kiadja, nem?

süti beállítások módosítása