Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Vérszomjas melegek

2009. augusztus 29. - bs395

„Ékes Ilona fideszes képviselő és civil szervezetek szerint a melegfelvonulást be kell tiltani, mert veszélyt jelent a közerkölcsre, a közbiztonságra és a közrendre.”

Oké, tegyük túl magunkat a közerkölcsön („azóta vagyok meleg, hogy láttam a 2009-es melegfelvonulást, addig teljesen normális kisfiú voltam, papás-mamást imitáltunk, de most már csak a seggbekuki”), úgyis főleg semmiből jött nemzeti nőszervezetek állnak ki mellette (faszirigség?), pláne az egység nevében. Még a közrenden is, mert amíg egy bringafelvonulás miatti forgalomelterelést anyáink és asszonyaink, vagy katolikus orvosaink nem tartanak akkora kérdésnek, hogy egyesületi névvel tiltakozzanak ellene, addig a meleg menetet igen. Na de a közbiztonságra? A melegek?

Tovább

Jézus, ufók, vagy zsaruk?

Én kérem készültem. Növesztettem hajat, mostam kapucnis pulcsit, kerestem magas szárú cipőt, és majdnem elővettem a zselét is.

Erre nem jönnek. Persze, ki volt írva, hogy nem biztos, mert hogy kérdőjel volt a nevük mellett a plakáton, de a három nap alatt csak őket néztem volna meg.

Így sose tudom meg, ki jött a kanyarban tényleg:

A média ölni képes!

Elfogták őket, ugye. Én ennek örülök. Lenne még pár ügy, aminek a felderítése szintén elégedettséggel töltene el – olajos ügyek például -, de ennek is örülök. És őszintén remélem, nem lesz ebből is egy móri fiaskó a bűnüldözés részéről (picit elszabadulnának az indulatok, ha igen).

Azóta viszont nem értek valamit: mi az a celebműsor, ami az ügy köré szerveződik a sajtóban? Katona volt, de önként szerelt le, szeretett motorozni, vidám gyerek volt, szeretett nevetni (ki nem, baszki?), hidegburkolónak készült, együttesben dobolt, sógora rendőr, gyerekkora óta rasszista, és sokat fórumozott.

És most hova szarjak? Ennyire nincs hír? Vagy ennyire kell az olvasottság? Kedves olvasóink, csak most, csak nálunk, megdöbbentő részletek a gyilkosokról! Két lábuk volt! Fejenként!

süti beállítások módosítása