Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Pause

2009. július 16. - bs395


Picassóért mentem, majd jövök.
Ja: net nem lesz.
Azt nem festett.




Szili little things

Szili Katalin a Kossuth Rádió vendége volt. Szemezgetek és belepofátlankodok, ha szabad (ha nem: hanem?).

„az elmúlt esztendőkben a baloldal feláldozta magát annak a neoliberális gazdaságpolitikának, amelyet végrehajtott.”

Vizitdíj-tandíj-kórházi napidíj? Azt leszavazták a zemberek. Mi volt még? Súgok:az ingatlanok áron aluli értékesítése, a hamis teljesítési bizonyítványok kiállítása, a túlszámlázott beszerzések nem neoliberális dolgok.

Tovább

Egyenruhás erőszakszex

„Kóka János feljelentést tesz és polgári peres eljárást is indít egy az interneten terjedő videó miatt, melyen őt SS-egyenruhában ábrázolják. Kóka János vasárnap, az SZDSZ tisztújító küldöttgyűlésének napján a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy egy olyan kampányvideó készült róla, amin SS-egyenruhában ábrázolják őt Kuncze Gábor, Pető Iván, Magyar Bálint és más SZDSZ-es vezető politikusok társaságában. Az interneten terjesztett videó miatt ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesz és polgári peres eljárást is indít személyiségi jogainak megsértése miatt.”

Kedves János! Nem tudom, feltűnt-e, de te úgynevezett közszereplő vagy, sőt, egyelőre még politikus. Amikor eleid azt találták ki, hogy itt demokrácia, szólásszabadság és hasonló dolgok legyenek inkább az egyel korábbi rezsim helyett, akkor az ilyenekre is áldásukat adták. Hogy a közszereplőt – pláne politikust - ebbéli minőségében (és nem személyében) nevetségessé tenni szabad.

Tovább
süti beállítások módosítása