Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Egy a párt/tábor/zászló

2009. július 12. - bs395

Hooah (ejtsd: hua (kérdésként), vagy húá (Al Pacinoként)): amerikai katonai szleng. Jelentése: értettem, vettem, rendben, ok, köszönöm, szívesen, ámen, remek, szép volt, cseszdmeg, leszarom. Használják még motivációs felkiáltásként is. „Hooah?”-ra mindig „Hooah!” a válasz. Extrém esetben behelyettesíthető a „Kérem a következő szlájdot a preziből!” mondattal is. Gyakorlati példa:

„Orbán szerint a kétpólusú politikai berendezkedésnek vége, mert az egyetlen kormányképes erő a Fidesz maradt.”

Hooah!

Tovább

Milliók, apám milliók!

Utolért az állami nyomda legeslegújabb népnevelő kiadványa, az Adókalauz Budai Bernadett előszavával. Mottónk: „Ha örömtelivé nem tehetjük az adózást, legalább hadd segítsünk!”. Hogy miben? Azt speciel az elolvasása után sem tudom. Lehet, hogy bennem van a hiba?

Az elején kis felvilágosító színesekkel indulunk (mi az adó? – amit az állam beszed)(miért szedi be? – hogy odaadja másnak), a zárójeles részekkel le is tudtunk vagy két oldalt. Utána jön három oldal grafikon, ahol megszemlélhetjük oszlop és kördiagramokon is, hogyan éri el az állami kassza a 100%-os feldolgozottságot. Hogy ezekből a szeletekből hol bújik a korrupció, hol vannak fölösleges, önmagukért való tételek, azt mindenki satírozza be érzése szerint (figyelmeztetés! az egészet nem ér erősen rányomva átsatírozni, mert kiszakad a papír – ugyanígy nem tudjuk elfogadni, ha valaki kisatíroz a vonalak közül). Hopp hat oldal megint megvolt.

Tovább
süti beállítások módosítása