Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Long live the King

2009. június 27. - bs395

I. Szent István, 1038.

Elvis Presley, 1977.

Zámbó Jimmy, 2001.

Michael Jackson, 2009.

Emlékkoncert, hasonmásverseny, és fanatikus rajongók (igen, Istvánnak is van még nem egy fanclubja).

A történelem csak ismételni tudja önmagát.

Különben meg: "Rockers like that never die: they just wither and give me pain." (Mickey)

Mondatelemzés

Alany, állítmány, tárgy, Draskovics. Értelmezendő MTI hír, részlet:

„A közlemény kitér arra is, hogy Bajnai Gordon továbbra is azt várja az igazságügyi és rendészeti minisztertől, hogy folytassa azt a munkát, amelynek eredményeképp az idei év első negyedévében közel egynegyedével kevesebb az ismertté vált bűncselekmények száma, illetve amelynek eredménye az a törvénymódosítás, amely a modern közigazgatási eljárás alapjául szolgál.”

Mi mondat Draskovicsa?

Tovább

A liberót azt nem adom!

Szanyi Tibor igazi baloldali. Nem úgy, mint a liberál-anarchisták. Aki esetleg nem tudta volna eddig, hogy kik azok a sötétben bujkáló liberál-anarchisták, az ne figyeljen rá, mert ebben az ügyben hülyeséget mond: Gyurcsány annyira se liberál-anarchista, mint Kündü (lásd ezt a linket, 25. hozzászólás).

Az un. liberál-anarchisták – már ha vannak egyáltalán – az individualizmus, a voluntarizmus, a kapitalizmus, a magántulajdon, a vállalkozás szabadsága és hasonló gyurcsányizmusokat vallanak. Gyurcsány alatt (is) ezzel szemben a lehetőségeket informálisan osztották a formalitást mellőzve, utóbbit kizárólag a konkurencia ellehetetlenítésére tartva. Szanyi csak tudja, közelebb volt a történésekhez, mint mi.

Tovább

Jack Thompson meg bekaphatja

"Több elemzés szerint is agresszívvá teszik a felhasználókat a lövöldözős játékok. Ez igaz lehet, viszont ettől még nem követnek el több erőszakos cselekedetet a játékosok az utcán, mint egyébként tennék. A számítógépes játékok eladása megsokszorozódott 1996 és 2008 között, és jelenleg az amerikai háztartások több mint a kétharmadában játszanak valamilyen játékprogrammal, miközben ez alatt az idő alatt az erőszakos bűncselekmények miatti letartóztatások száma húsz százalékkal csökkent, a fiatalkorúak által elkövetett gyilkosságok száma, pedig a harmadával esett" - nyilatkozta Sternheimer a Reuters-nek.

Mennyi harmad?

"A parlamenti frakció tevékenységéről beszámoló Navracsics Tibor nagy ovációval kísért kijelentése szerint ma már nem arról folyik a vita, hogy a Fidesz győzhet-e a választáson, hanem arról, hogy kétharmados, vagy háromnegyedes többsége lesz."

"Orbán Viktor nem készül kétharmados győzelemre az országgyűlési választásokon, de ha mégis megszerzik, nem fog félreugrani."

"Szijjártó Péter szerint a brutális megszorítások nyomán csökken az emberek kereste, a munkahelyek száma, és ennek ellenére nő a költségvetési hiány, az államadósság; vagyis az MSZP-kormány brutális megszorító intézkedései teljesen feleslegesek és értelmetlenek voltak. Hangsúlyozta: növekedésre és a fogyasztás támogatására volna szükség. "

"Orbán Viktor azt mondta, hogy az IMF-fel kötendő új megállapodás céljai között szerepel a foglalkoztatás növelése, a gazdaság élénkítése, továbbá az euró bevezetése, mivel "az a magyar pénzügyi rendszer végső stabilizáló tényezője" lesz."

Következetesség, hitelesség.

süti beállítások módosítása