Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Go web!

2009. június 14. - bs395

Én ezt bazdmeg nem. MSZP 2.0. Kész, vége, lőjenek le, most már mindent láttam (kivéve az MSZP 3.0-át). Innovációs és informatika tagozat? Én meg a Michael Jackson. Baja Ferenc, a kormány informatikai ügyekért felelős ügyeletese változatos beosztásokban (plusz a platform vezetője) meg olyanokat mond, hogy a kormányzati innováció és informatika elmaradása a várakozásoktól nem csak az MSZP-SZDSZ felelőssége, mivel a Fidesz nem támogatta benne a kormányt. Hát nem tudom, de amikor utoljára néztem, az MSZP-SZDSZ a parlamentnek több mint a felét adta, szóval mihez is kellett volna a Fidesz támogatása? A jó közérzethez?

Tovább

Bye bye, Imre

Nagy Imrét szegényt sose fogják már eltemetni. Hiába ástak neki sírt többször is, és hantolják el verbálisan legalább az év egy adott napján állami, önkormányzati, párt- és iskolai ünnepségeken, még mindig nem nyughat. Mert akik ténylegesen sírba tették, azokat nem ismerjük. És azok nem a besúgók voltak, hanem a beszervezőik.

A temetetlen múltunk része az is, hogy mi a listánkat, az igazi állampárti ki-kicsodát nem hoztuk nyilvánosságra. Csak mert. Innen ered az a bizalmi válság, ami a magyar társadalom polarizáltságáért felel (na meg a polelit, aki nagyon jól megélnek ebből a polarizáltságból). Ugyanakkor az is szomorú, hogy a mindenkori kommunistaköpködés céltáblái nem a tartótisztek, csak a beszervezettek.

Tovább

Jesus boots

Reggel látomásom volt: ez egyik buszmegállóban volt valami hirdetési plakát, ami alapból elég furcsán nézett ki, nagyon nem illett a környezetébe (buszmegállóba mi illene?), rosszul esett rá a fény, és fura szögben volt, inkább a perifériás látómezőben, úgyhogy korán reggel azt hittem, hogy Budapest külterületén, egy megállóban egy balerina stoppol, tütüben, ahogy kell.

Közben meg megy a magnó, és szól belőle, hogy: „...they grow their hair and wear Jesus boots” (megnövesztik a hajuk és Jézus bakancsot hordanak). Nem tudom, hogy a fake stoppoló balerina, a korán reggel, vagy valami más, de megvilágosodtam:

Jesus boots! Szandál, bazdmeg!

(lásd még: szandálas hippi)

Elválasztójel

Mai mottó:
- Hey Johhny, what are you rebelling against?
- Well... what have you got?

Orbán Viktor azt mondta a Jobbikról, hogy szélsőséges. Ebben egyetértünk. Megy a találgatás, hogy akkor most mit is kéne a Fidesznek csinálnia, hova nyisson, min változtasson, de erre is megmondta a választ: elválasztja a Jobbikot a szavazóitól.

„Azoknak az embereknek a többsége, akik a szélsőjobbra szavaztak, azért tették ezt, mert társadalmilag reménytelen helyzetben vannak”
Tovább

Lopott szoftvert használ az SZDSZ?

A Reakció Kínai Kálmánja és Trágár Tónija az SZDSZ székházban járt, és screenshotot is csinált (előre szólok, az alábbi posztban néha el fogok felejteni magyarul, és még csak rendes szótár se lesz hozzá). Íme:

Következtetés: „..az SZDSZ-székházban lopott operációs rendszert használnak…”.

Sommásnak sommás, de nem feltétlenül igaz.

Tovább

Tripla vagy semmi

Köszönjük MSZP, köszönjük Fidesz! Hogy mit? Jobbik – 427213 szavazat. Vona Gábor azzal a tudattal dőlhet hátra, hogy legkésőbb jövő tavasszal ő a harmadik erő, sőt, lehet, hogy az MSZP-FIDESZ tandemen kívül az egyetlen párt a parlamentben. Az egy dolog, hogy a kétpártrendszer magyar viszonyok között a jelenlegi helyzethez képest is lövészárokháború, de ezennel a magyar társadalom az eddiginél is nagyobb szeletei maradtak képviselet nélkül. Vonának egy dologban igazat adok: a Jobbik előretörése részben az „egy a tábor, egy a zászló” kudarca.

Tovább
süti beállítások módosítása