Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Népnemzeti napirajz

2008. március 09. - bs395

Kezdjük az elején. Grafitember egy bomlott elméjű zseni. A gondolat gerillája. Aki mindennapi rajzunkat megadja, az.

Rajongója, betege vagyok. Azért nem kommentelek nála, mert néhány rajzán egész egyszerűen annyira kajánul röhögök hangosan, hogy nem tudok gépelni, és amikor a hatás elmúlik, már nem emlékszem, úgyhogy megnézem megint, és kezdődik elölről. Amelyik meg nem tetszik, arra meg minek írjam, hogy "ez most nem tetszett", nem?

Tovább

La Fontaine kapja be

A tücsök és a hangya

A tücsök egész nyáron csak muzsikált, élvezte az életet, szórta a pénzt, kaszinózott, csalta az áfát és a járulékokat, meg merdzsót vett a segélyből, a lenyúlt támogatásokból meg helikoptert és aranyórát, toronnyal.

A hangya kidolgozta a belit, mert tudta, hogy jön a tél, hideg lesz, és nem fog teremni semmi.

Tovább

Képviseljen téged a Batu kán

A képviseleti demokrácia, amiben élünk, fura dolog. Egyrészt deklarálja a népfelség elvét, másrészt ugyanezen népfelségnek önként támaszt korlátokat. A szavazati joggal rendelkezők képviselőket választanak, meghatározott időtartamra. Ezek a képviselők képviselik (bocs) a választók akaratát a törvényhozási folyamatban.

Tovább

Apokalipszis mindörökké

Változik az éghajlat.
Fogy az olaj, fogy a termőföld, fogy az élelmiszer.

Az országok majd agresszív diplomáciával, kereskedelmi szankciókkal és helyi háborúkkal igyekeznek kisajátítani az egyre fogyó erőforrásokat, szolgasorba kényszerítve és kizsákmányolva az ott élőket.

Tovább

Zöldség

A környezetvédelem, mint olyan, nem túl vonzó hívószó idehaza. Bár ha az olyan eseményekre gondolok, mint a Tubes, vagy a Greenpeace akciói, nem is csodálkozok rajta annyira.

Bár ettől még lehetne okosan és olcsón is. Miért nem kampányolnak hát vele a pártok? Miért nincs deklarált, markáns környezetvédelmi programjuk, amit hangosan a választók arcába lehetne mutatni?

Tovább

Első hét

Ez is megvolt, egy hetes a blog.
Azt elfelejtettem még ideírni, hogy miért is van ez az egész.

Burjánzó anti-grafomániámat leküzdve arra jutottam, hogy ha kiírom, ami belém szorul, akkor jobb lesz tőle, és tényleg jobb.
Vagyis csak terápiás célzattal.
Illetve, hogy megtanuljak végre gépelni. Egyre kevesebb dolgot talál kivetendőnek a helyesírás-ellenőrző - ki tudja, egy-két év, és végül megtanulok írni. Na nem fogalmazni, az odébb van.

A statisztika elég érdekes lett: van egy bejegyzés a Líviás rendőrpornóról, arra van vagy 2000 hit, az összes többire összesen nincs ennyi :-).
Állítólag az kint volt valami címlapon is, lehet, ezért.

Majd írok megint valami pornósat, és akkor megint lesz komment is :-).

süti beállítások módosítása