Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Romper Stomper

2008. július 20. - bs395

Szkines téma megint. Feltűnt a videókon meg a kommentek között a film címe, meg hogy kult, meg minden, gondoltam megnézem, mert még nem láttam.

Előre szólok: se a film, se poszt nem a nácizmus, a rasszizmus vagy az erőszak dicsőítéséről szól. Csak hogy tudjuk.

Tovább

Arányoskáim

Fixáljuk az embereket.

Az egyik embereket azzal fixáljuk, hogy függetlenítjük a juttatásaikat a realitásoktól, a másikakat meg azzal fixáljuk, hogy az egyikeknek a fixált juttatásaikat függetlenítjük a realitásoktól.

Hogy is megy ez?

A segély, a nyugdíj az fejenként egy fix összeg. Max. nőni tud, csökkenni nem. Mivel fejenként fix, előre meghatározott képlet alapján, azért a jogosultak számszerű szaporodása a teljes volument növeli. Ugye.

Az van, hogy a segélyt, meg a nyugdíjat valahol meg kell termelni. A termelés mértéke az, ami megmondja végső soron, hogy az államnak mennyi a bevétele, azaz mire mennyit tud költeni, a különbséget meg jól felveszi hitelbe. Ha az állampolgár meg követi a példát, hát jól lehülyézzük, hogy nehogy már hitelből hitelbe éljél, tanuljál már meg számolni, baszki.

Tovább

Mennyi a veréb kilója?

Tegnap elfogyott itthon a mindenféle színű, ízű és kiszerelésű folyékony koffein, úgyhogy muszáj volt elmenni a boltba. Frank Herbert szerint fűszerből nem lehet hiány, szerintem meg koffeinből. Írtam is neki a témában, de nem válaszol. Ha már elmentem boltba, gondoltam veszek kaját is, kísérni a koffeint. Mondjuk kenyeret. De valami furcsa, megkapó dolog történt: a kenyeres kocsin, a veknik tetején ott ugrándozott Vili, a veréb, személyesen, kis kedvesen, gondtalanul, vidáman.

Tovább

Stop, start, stop, start

Tegnap káromkodtam egyet, jól esett. Profanitásom egyelőre okafogyottá vált, mivel a VDSZSZ ismét felvette a munkát, de ez nem tart vissza attól, hogy leírjam, miért fakadt ki belőlem.

Tegyük fel, hogy Július hónapban, azaz turisztikai főszezonban két hétre megáll a legnagyobb tömegközlekedési szerv az országban. Ez vajon mivel jár?

Tovább

Araszolgatunk?

Nem szégyelled magad? Egyedül ülsz az autóban, pöfögtetsz, állsz a dugóban, az Északi-sark elolvad, a Maldív-szigetek meg elsüllyednek? Nyaralgatsz, fesztiválozol a Balatonon, Horvátban, játszod a jóléti polgárt, mi? Közben meg drága a benzin?

Ülsz azonnal vonatra! Vagy várjál... izé, felülni felülhetsz, csak nem visz sehova. Mert. Sztrájk. Érted?

Tovább
süti beállítások módosítása