Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Iratozásra fel!

2008. június 15. - bs395

Adva van egy punk, nagy tüskékkel, dzsekiben.

Arra meg rakhatsz feliratot.

Hajráhajráhajrá!

Ja, itt a link.

Itt meg az új logó:

Tovább

Lépés indul!

Annyira tele van az acélbetétes bakancsom a kommunistákkal meg a nácikkal. Hát nem csináltak még elég szörnyűséget?

Oszt mégis unos-untalan beléjük botlik az ember, és még csak nem is tud róla. Még jó, hogy időről-időre megmondják nekünk, hogy kire is kell odafigyelni.

Egyáltalán, hogy néznek ki a kommunisták meg a nácik? Nemzeti vágta utánérzetből lehetne egy jó kis korhű múltidézést csinálni kommunista-náci vonalon végre.

A kommunisták beöltöznének usankába, a nácik meg szöges csizmába: az egyik csapat lemenne vidékre, építene gulágot, söpörne padlást és államosítana, a másik meg parádézva fáklyásfelvonulna, boltokat zúzna be, építene koncentrációs tábort, és felfuttatná a hadiipart.

A szabadidős programok után a meccs szünetében meg egymásnak eshetnének, olyan igazi, müncheni szabadcsapatok módjára, mi meg nagy tételben fogadhatnánk, aztán letartóztatnánk mindenkit, meg zúgolódnánk, hogy na persze, a zsidók megint megbundázták az egészet, még az ingyen disznóhússal is csak ők járnának jól.

A gyerekek tanulnának, hogy hogyan is néztek ki a diktatórikusok, a turisták fényképezkednének, mi meg végre retteghetnénk egy jót.

Kommunisták balra, nácik jobbra - aki meg egyik se, az kimegy az ajtón, fog egy keresztet, és beáll a sorba.

A mentelmi jogom nélkül soha!

Készülünk a posztmagyar korszakra.

Volt ugye Ferinek egy beszéde. Ott pontosan ellentétes dolgokat mondott, mint amivel megnyerte a választásokat. Én, miután végighallgattam a beszédet felvételről, azt mondtam, hogy trágárság ide, hazudozás oda, ha megcsinálja a káderleépítést, és kurvaországból végre Magyarországot csinál, akkor Feri egy fasza gyerek. Nem csinálta meg, ergo Feri nem fasza gyerek.

Viktornak is volt egy beszéde, csak az nem került ki teljes terjedelmében, meg Viktor nem nyert választást, úgyhogy a hazugság és az igazság nem minden szeletének a kifejtése, illetve az önmagunknak való következetes ellentmondás rá nem áll, mert nem ő a miniszterelnök, azért.

Viszont szavazzak rá. Viktor itt és most ugyanúgy nyerne, mint Ferenc 2006-ban, és nagyrészt ugyanazok az emberek is szavaznának rá, a nyugdíjasokat leszámítva - bár ebben annyira nem vagyok biztos, a mezőgazdasági vidékeken a nyugdíjasoknak bármi, ami MSZP, az egyenlő Rákosival, és a Hír TV leghűségesebb nézői is közülük kerülnek ki. Mindegy is, általánosításban éljük ki magunkat, mert a közterületen való onanizálást büntetik.

Amikor Feri beszédéről beszélgettem azokkal, akik csak a rövidhírt olvasták, akkor én elvtelen pragmatista, nemzetáruló, ballib és kommunista voltam. Amikor most Viktor beszédéről beszélgetek olyanokkal, akik csak a rövidhíreket olvasták, akkor én elvtelen pragmatista, néprontó, szélsőséges és fasiszta vagyok.

Namost ehhez én miért kellek?

Élesszünk fel egy régi szép hagyományt, némi modern csavarral: összetereljük a gyurcsányistákat egy táborba, az orbánistákat egy másikba, kivisszük őket egy dombtetőre, adunk nekik pajzsot, és amelyik csapat hangosabban tud pajzsot püfölni, azt legolyószórózzuk. Aztán meg a másikat.

Ajánlom magamat

Újraközlöm a Repulbicatort.

Hosszú és száraz, ráadásul előzményektől sem mentes.
Itt a link.

Téma: miért kerülne a társadalombiztosítási és egészségügyi szolgáltatási adatbázisok normális informatikai háttere irdatlanul sokba? Oszt még szakszöveg sincs benne olyan sok, csak maszatolás.

Olvass, szenvedj, írj! Ne ide, oda.

Magasan, lesen

Vadászturizmust ide!

Én a sportvadászatot nem értem. Nem vagyok se vegetáriánus, se pacifista, se állatvédő, csak nem értem, hogy ebben mi a sport.

Miért szokás vadászni?

Ételért, alapanyagért. Én ezt tök megértem. Régebbi korokban és sok ma élő természeti népnél is az állatot azt fel szokás dolgozni, szó szerint szőröstől-bőröstől. Ez nem sport.

Védelemből, és ebbe nem csak az tartozik, hogy megöljük azt az állatot, amelyik nekünk támad, hanem az is, hogy azokat is kilőjük, amik a jószágokat vagy a termést veszélyeztetik. Ezt is megértem, de ez se sport.

Animista totemizmusból. Azért mégis más érzés leopárdbőrben feszíteni a törzsi gyűlésen. Talán ennek a modern maradványa lenne a sportvadászat, trófeára? Mert ez az én szememben szimpla kivagyiság. Vagy az ölés ősi ragadozó ösztöne lenne? Ezzel az erővel csinálhatnánk fapados programokat is, ahol mondjuk 5 ezerért letaglózhatsz egy tehenet a vágóhídon - mégse látom a turisták tömött sorait.

Marad akkor a kivagyiság. Nézd, ezen a képen az látszik, ahogy Tarzanosan ráteszem a lábam az oroszlánra, amit 300 méterről lőttem ki egy távcsöves puskával egy hangsebességnél gyorsabban repülő golyóval. Komoly sportteljesítmény.

Én adnék neki egy svájci bicskát, és úgy ereszteném össze vele - na, az sport!

Ha a dugóhúzót sikerül felnyomnia az oroszlán ánuszába, még plusz pontot is kap!

Hova tekersz?

Van az Indexen egy cikk a Critical Mass-el koprodukcióban, hogy hol nehezebb a szokásosnál is a biciklisták élete Budapesten.

Szeretnék hozzátenni plusz két kereszteződést: InfoPark, kifele menet a rakpartra.

Az egyik a D épülettől megy a rakpartra vezető útra, az új E épület építési fala, munkagépek, parkoló autók és sövények mellett egy érdekes szögű kereszteződéshez, ahol szoktak biciklisták közlekedni. 5 km/h-val sikerült egyszer majdnem elütnöm egy kerékpárost, annyira nem látszott, hogy jön, majdnem felkenődött a kocsi oldalára, épp, hogy csak meg tudott állni. Tábla sehol.

A másik a rakparti kereszteződés, ahol szintén átmegy a kerékpárút, de ezt sem táblázzák ki túlzottan: ott már megállás után vettem csak észre, hogy oldalról jön egy kerekes, és ő is csak akkor vett észre, épp, hogy ki tudott kerülni.

Csak a szerencsén múlt, hogy a két esetből nem lett komolyabb baj.

A biciklis társadalom megnyugtatására - tábla vagy nem tábla - azóta külön figyelek a kerékpárosokra.

Friss: ma hajnalban a Petőfi hídi felhajtó újabb halálos áldozatot követelt :-(.

Templomot, jegyre

A helyzet fokozódik.

Kiderült végre, hogy miért is van a Vatikáni szerződés, meg, hogy igazából örüljünk neki, hogy ennyivel megúsztuk.

Nakérem.

Volt a kommunizmus. Abban államosítottak dolgokat. Elvették az egyháztól a birtokai, jószágai és iskolái nagy részét. Aztán vége lett a kommunizmusnak, a kárvallott egyházak egy része pedig visszakapta az elkobzott vagyon egy részét.

Namármost. Ki szokás akadni azon, hogy az un. történelmi egyházaknak alanyi jogon, az állami szja bevételekből fix százalék jár, reprezentációtól függetlenül. Ezt - mármint a folyósítást - két dologgal szokás magyarázni:

Tovább

Hegyibe!

Felmentünk Szigliget várának romjaihoz.
Aki kitalálta, hogy hegytetőre kell építkezni!
Hogy a Mikulás szarjon bele a csizmájába!
Meg aki kitalálta, hogy oda fel kell menni!
(oké, az én voltam, mert panoráma, meg csináljunk fényképeket)

Most nem tudom, hogy belőlem hiányoznak-e a török gének, de ha én ostromló török lettem volna, biza fel nem mentem volna a tetejére a hegynek, ahol még fal is van, meg nyilaznak, meg forró mindent öntenek a nyakamba, azt ha mégis felérek, még akkor is meg akarnak késelni.

Ja, és mindezt teljes harci díszben, persze.

Ha én ostromló lettem volna, felőlem ott haltak volna éhen a hegy tetején a bibasok, mert ha meg is döglenek, hát akkor is lefele gurulnak, úgyhogy még hullát gyűjteni se kellett volna felkaptatni. Az üres várat meg ott hagytuk volna, hogy benője a gaz.

A hegytetőre épített várak mondjanak le!

süti beállítások módosítása