Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Egy életed

2008. március 30. - bs395

A vallás megint. A tömegek ópiuma.
Ha nem létezne, ki kéne találni.
Vagy már ki is találtuk.
Az ember saját képére teremtette istent, saját vágyaira a túlvilágot.

Tovább

Miért robbantod fel magad?

Ez egy ilyen nap. Muszlimos poszt.
Avagy: miért robbantja fel magát a muzulmán?
És: mit tudunk mi erről, akik sose jártunk Izraelben?

Elöljáróban annyit, hogy a legtöbb öngyilkos merényletet a Tamil Tigrisek követik el, akik szekuláris, Marxista csoport, és a dinamitos mellényt is ők találták fel, azzal ölték meg Rajiv Ghandit '91-ben. Pedig Sri Lankán se jártam soha, szóval lehet, hogy nem is így volt, csak a tények állítják azt, de azok nem egy több ezer éves könyvben vannak leírva, szóval irrelevánsak a valóság tükrében, mert csak ami a mi fejünkben létezik, az az igaz.

Tovább

Ambíció

Kinek van több ambíciója? A férfiaknak vagy a nőknek?
Szerintem a nőknek.

A nőknek annyi ambíciójuk van, ami elég maguknak, a pasijuknak, a gyerekeiknek, a hobbiklubjuknak, a szülői munkaközösségnek, és még marad is.
A pasiknak annyi ambíciójuk van, hogy nőt kapjanak. Minden más - a kocsik, a foci, a lóvé, a cuccok - csak pótcselekvés, amiről úgy hiszik, több és jobb nőt kaphatnak. És náluk a nő megkapásával véget is ér az ambíció.
A nőknél viszont pont a megkapással kezdődik csak igazán. Addig csak egymás között rivalizáltak, hogy minél jobb ambicionálandó alapanyagot kapjanak a kezeik közé, de ha megvan, beindul a nagyüzem.

Tovább

Antal-szív

Antal Attila mégse mond le.
Nüansznyi homokszem került a szívbillentyűk közé.

Nagybetegségében azt találta ki, hogy nem megy ám ő csak úgy, fű alatt, mégsemnem. Őt kérem ki kell fizetni.
Végkielégítéssel. Gyanítom, hogy végkielégítéséből ki tudnám fizetni mellényzsebből a lakáshitelem.
Gyanítom, hogy eddigi juttatásaiból telket vettem volna, kettőt. Sőt: gyanítom, hogy a "közbeszerzésekből", azaz abból, hogy pecsétet nyomott rájuk, ami ugye ingyér van, szóval abból építettem volna egy nyaralót én is horvátban, a Demszky mellé (aztán beköltöztettem volna oda egy Józsefvárosi családot, amikor a Gábor épp monokinizik a teraszon).

Mert ha ő kinyitja a száját. Ha ő egyszer elkezd beszélni.
Én hallgatnám. Mondjad, Atesz, mondjad. Nálatok is laknak-e Zuschlagok?

Így vagy úgy: a szíve beteg - nem a pofája.

Antiszemitizmus vs. pornó

Nakérem.
Megjöttek az előzetes eredmények.
Bayer rabbi kalandjaira 6173 klikk érkezett (ez egyben új rekord).
A folytatásra már csak 65, vagyis hamar lecsengett a téma.
Ugyanakkor az eddigi csúcstartó, Lívia rendőrnő pornója a maga kis szerény 2075 kattintásával biza lecsúszott.

Következtetés: gyűlölni háromszor jobban szeretünk, mint dugni.

Vagy: gyűlölni mindenki tud.
Esetleg: az gyűlölködik, aki nem dug.
Ez mondjuk megmagyarázza, miért fogy a népesség.
(aki a fenti mondatra nekiáll cigányozni, arra esküszöm ráküldöm az embereimet! az egyik magas, szőke, hosszú haja van, a másik alacsony, köpcös, szakállas, és nem beszél. elkapnak a kisbolt előtt, és seggbedugnak egy csokor zellerrel.)

(a magyaráz és a magyar szavak miért hasonlítanak úgy egymásra?)

Bayer rabbi

Sose gondoltam volna, hogy Bayer Zsolttól valaha is el fogok valamit olvasni.
Pláne, hogy megpróbálom végiggondolni, amit összeír.
De hajrá.

Van ugye most ez a tiltakozás. Hogy Széles Gábor határolódjon el Bayer Zsolttól (én személy szerint jobban örülnék, ha Széles Gábor a Videotontól, az Ikarusztól és hasonlóktól határolódna el, és ezért gyűjtenének inkább aláírást, de ez van). Merthogy Bayer Zsolt bevallottan antiszemita, és ezt Széles Gábor újsága vezércikkben hozta le.

Tovább

Lélegzetvételnyi adó

Izraelt, a cionizmust, az ortodoxokat, a könyvet kritizálni náci, antiszemita dolog. Egyik fundamentalizmust a másikkal nem szembe, hanem párhuzamba állítani szellemi sötétség (mint azt a Magyar Cementgyártók Szövetségétől - röviden MaCeSz - tudjuk).

Ha pediglen egyik fundamentalizmus a másik elpusztítására törekszik, akkor bizony választanod kell oldalt. A középen maradás értelmezhetetlen, a kívül maradás úgyszintén. Miután választottál, körmöd szakadtig védd a választottadat. Komoly előnnyel indulsz, ha az egyik fundamentális törekvéssel születési viszonyban állsz, illetve, ha ugyanezen születési viszonnyal ideológiailag ellentétesben.

Tovább

Vál(l)táska

Azért amikor a saját ifjúsági szervezeted beszól, az azért kemény, nem?

Főleg lévén az Új Generációról szó, ami a PR-t Dávid Ibolyától, a demagógiát Gyurcsány Ferenctől, a szervezkedést Orbán Viktortól tanulta. A fenti felsorolásból Semjén Zsolt ájtatossága és Kóka János mosolya maradt talán csak ki.

Tovább

Első hónap

Bujakasa.

Megvolt egy hónap az életből, újfent közelebb kerültünk a világ végéhez, az végidők kezdetéhez, továbbá még sohase voltunk ilyen közel a nyugdíjas korhoz.

Amikor nekiálltam leírni agyam absztrakt és groteszk tartalmát és a világ általam érzékelt sovány szeletére adott reakcióit tőlem telhetően kevésbé absztrakt, de aránylag még mindig groteszk módon, nem gondoltam, hogy ennyire meg fog tetszeni.
Az első hét után úgy gondoltam, hogy a terápia egész jól működik, és tényleg: a bennem lévő frusztrációt digitálisan kiadva - s íly módon másoknak átadva - határozottan jobban érzem magam :-).

Tovább

Forrástudók

Van a forrás. Tiszta mátrics. És vannak annak a tudói. Ők a forrástudók. Komoly emberek.
Vannak a forrástudatlanok, akik a forrástudókra figyelnek. Ök a komoly tömegek.
A forrástudók és a forrástudatlanok egy nagy közös cél érdekében dolgoznak együtt: a forrástudók kérdéseket tesznek fel a forrástudatlanoknak, és a forrástudatlanok a forrástudók által előre megadott válaszokat adják a kérdésekre. Mindenki boldog.

Tovább
süti beállítások módosítása