Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Mű élvezet

2008. március 23. - bs395

Húsvét van, a megbékélés ünnepe.
Jött a megváltó, és megváltotta minden bűnünket.
És különben is, minden keresztényi ünnep valahol a megbékélésről, és a szeretetről szól.
Kivéve, ha nem.

Tovább

Önazonosítás

Ezt már régóta ki akartam adni magamból, de csak mostanra jutottam el oda, hogy nagyjából megfogalmazzam.
Azaz hogy mit is gondolok a mi nagyszerű politikusaink felém intézett, gondosan megfogalmazott kérdéseiről. Vagyis a népszavazósdiról.
És nem a mostaniról

Tovább

Egyél te is több zöldet!

Imádom a környezetet, de utálom a környezetvédelmet, mert tele van ignorens, békebeli, Woodstock legendáján és gazdasági fellendülésen szocializálódott hippikkel.
Ezeket az embereket nem érdekli a környezet, az állatfajok, a növények, a globális felmelegedés.

A földön valaha élt állat- és növényfajok 99.99999999999999%-a kihalt. És nem mind mi öltük meg. Egyes becslések szerint naponta 25 faj tűnik el emberi beavatkozás nélkül is - hadd távozzanak emelt fővel! Nem úgy, mint a pandák, amiket naponta seggbe szúrnak mindenféle tűkkel, azt mégis inkább egy traktorgumival játszanak, kamerák előtti kopulálás helyett.

Tovább

Karlinista

Felvesznek az emberek hitelt mindenre, árura, nyaralásra, akármire. Olyan dolgokra fizetnek bünagy kamatot, amik már akkor se tetszettek, amikor hazavitték őket.

Ha meg elkülöníted az egyiket, és leülsz vele beszélni, racionálisan, hogy ez így nem okos intézése a dolognak, akkor egyből jönnek, az oktatás! Ez a válasz mindenre, az oktatás!

Tovább

Lenin él, blogol és kommentel

Elvtársak!
Nagy a mi örömünk!
Szeretett vezérünk, alapító szellemünk, a német szabotőr, aki úgy loholt a forradalom után, mivel a spontán tört ki elméletével szöges ellentétben, s nem a "profi", Svájcban képzett forradalmárok által, nos ő, él!
És blogol! És kommentel! És sok neki az álneve!

Tovább
süti beállítások módosítása