Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

A radikalizmus, mint olyan

2008. március 16. - bs395

Hagyjuk most a molotov-koktélos neanderthalokat, akiket még az egyszerű ember is leköpött. Vagy Gonda Lászlót, Budaházy Györgyöt, ifj. Hegedűs Lórándot, Vona Gábort, Toroczkai Lászlót, akik olyan megbízhatóan szállítják a napi betevő agyatlanságot, hogy órát lehetne hozzájuk igazítani.

Inkább a radikalizmusról, mint jelenségről beszéljünk. Toroczkai Lászlónak, meg kell hagyni, eseményenként van egy, azaz egy darab józan megnyilvánulása, ami azért ijesztő. Mondta volt pediglen, hogy "Nem volt győzelem népszavazás, mert az emberek a pénztárcájukkal szavaztak, nem a szívükkel, üzent Toroczkai László Orbán Viktor Fidesz-elnöknek.".

Tovább

Nekem új

Úgy hívták fel rá a figyelmemet, én nem is tudtam róla.
Mármint a cikkről, vagy az indy-ről úgy általában.
Amit írnak, az ül.
Mit ül: üt.
Szinte szóról szóra igaz.
Egy apró, őszinte megjegyzés: azon a kádárkori értelmiségi reflexen, miszerint az értelmiségi csak kritizál, de alternatívát nem ajánl, itt sem sikerült túllépni :-(.
Továbbá - na jó, két őszinte megjegyzés - mellőzik a másik oldalt.
Pedig oldalak nincsenek, csak nevesítések.
Ettől függetlenül ajánlom mindenki kedves figyelmébe.
Mondtam én, hogy mátrics van itten, csak emelik a pirula árát.

A link a cikk erre a színesebb szövegrészre kattintva aktivizálódik tüstént, töltjük a valóságot, pohár víz készít az arcba.

Urban terrorist - kisállat-határozó, ünnepekre

Városi létünk elengedhetetlen kelléke a kisállat-határozó, csak hogy tudjuk, ki-kicsoda az utca népéből. Népnemzeti reneszánszunknak úgy tűnik immáron elengedhetetlen kelléke a macskakövek 3-4 havonta elvégzendő redisztribúciója. Barikádot emelni belőlük ugyan eléggé idő- és munkaigényes, de zúzni, na, azt lehet velük.

Radikálutálatunk mocsarában szeretnénk segíteni a jobb sorsa érdemesebb járókelőknek az elmúlt két évben feltűnt új fajok leírásával. Piros betűs ünnepekkor (Március 15., Augusztus 20., Október 23., December 25-26.) ha a szembejövők között felismeri az alábbiak valamelyikét, csendben, nyugodtan álljon meg, szeme sarkából nézzen körül, nem vették-e már körbe, és nyugodtan, feltűnésmentesen hagyja el az utcát. Semmiképp se fusson! Ne is gondoljon rá! Megbasszák a rendőrök egy üres könnygázkaniszterrel!

Tovább

Fejjel rohanni a falnak jajj de nagyon jó! nevű ünnep

Mert az magyar virtus. Tele van vele a naptár. Koncepciótlan, hurráoptimista falnakrohanásokkal. Meg mártírokkal. Ennyi, amit fel tudunk mutatni.

Erre legyünk büszkék. Ünnepeljük a bukást, a kudarcot, az értelmetlen veszteséget. Igazi keresztényi erény. Arról, hogy meghalt az az ember, aki anyagilag is oroszlánrészt vállalt többek között abban, hogy a magyar nyelv modern államnyelvként egyáltalán fennmaradhatott, arról ne emlékezzünk. Az annyira nem volt látványos. A huszárroham bezzeg! Meg mit akartok már, a pasas anyanyelve nem is a magyar volt! Azt hogy adjuk már el?

Tovább

Behajtani tilos az Á-t

Vehehehe :-).

Kitérő: Chaplinnek előbb volt Hitlerbajsza, mint Hitlernek. Azért az kemény lehetett, amikor bement a taggyűlésre, ott ültek Decker, Strasser, Röhm, Göring meg a többiek, és burleszkesen fel alá sétált, fintorgatva új fazonját, mire Decker megszólalt:
- De herr Hitler, ön nem vicces!

Meg azt néztétek, hogy Usztics egyre inkább hasonlít Röhmre? Különösen a szeme körül.

Tovább

Fű alatt

Antal Attila lemondott.
Egészségügyi okokra hivatkozva.
Ez engem egy régi beidegződésre emlékeztet.
Persze lehet, hogy tényleg rossz a szíve, és tényleg szívhez szólóan gondolta, amit nyilatkozott.
Az is lehet, hogy a régi idők nagy emberei, elbukván a bizottság támogatását, szintén mind szívbetegek lettek.

Tovább
süti beállítások módosítása