Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Szélsőjog

2008. november 02. - bs395

Ha te versz össze valakit, mert nem tetszik a képe, az erény - ha téged vernek össze, mert nem tetszik a képed, az bűn. Ha egy paranoid és agresszív elmebeteg - mint Slota - háza előtt demonstrálsz azzal, hogy bárcsak megdögölne, és ő rád uszítja a kutyáit, akkor te ugye nem provokáltad, hiszen igazad volt. Hogy nem látja ezt be ő is?

Attól, hogy Slota egy fasz, az ultrák még nem hősök. Az ultrák "dolga" tudomásom szerint az, hogy egymást összeverjék valami elfeledett, ősi csoportösztön alapján, amiben a mindenféle színes kiegészítők nagy szerepet kapnak. A rendőrök dolga elvileg az, hogy az ultrákat - pláne egy ilyen helyzetben, mint amilyen a magyar-szlovák engesztelhetetlen nacionalizmus viszonya - ne engedjék egymáshoz közel.

Attól, hogy a nagyapádtól elvették a házát, és marhavagonra rakták a családjával együtt, te még nem leszel áldozat - a nagyapád az áldozat. Hogyan teszel neki igazságot? Hogy utálod az összes szlovákot? Ők is utálnak téged. Csak így tovább. Persze, ez egy szabad ország, szabad Unió, jóérzésű magyar ember ott rak ki Nagy-Magyarország zászlót, ahol szabad.

Kimész a DAC meccsére, mert magyar vagy. Szurkolsz, mert magyar vagy. Focimeccs, szíved joga. Demonstrálsz, hogy a szlovákok csak vendégek a szülőföldjükön, aztán csodálkozol, hogy Fico nem meneszti Slotát. A felvidékiek - akik nálad sokkal rendesebb, dolgosabb magyarok - meg ott maradnak az általatok kevert szarban, mert ehhez két fél kell: Slota, meg te, kedves ultra.

Mit akarsz? Hogyan akarod megoldani? Kimész hőbörögni - erőszakmentesen persze -, összevernek, hazajössz, hőbörögsz tovább, hogy ott dögölne meg az összes hontalan? Lerohanod őket tankkal? Komolyan kérdezem: hogy a rossebbe akarod megoldani a magyar-szlovák viszonyt? És mit szólnak ehhez mindazok, akikért elvileg ”küzdesz”? Mert szerintem csak magadért csinálod.

UPDATE: a bosszú mindent megold. Biztos a Pilisben lakó magyarországi szlovákok tehetnek az egészről: ők öltöztek rendőrruhába, ők adták ki a parancsot a rohamra, ők verték meg Malina Hedviget is. Slota már írja a nyilatkozatot és köszörüli a torkát, úgy kell ez neki, mint Gyurcsánynak a világválság.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr62744977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.11.02. 07:28:06

Hja, az ilyesmik valahogy mindig a "nemzet nevében" történnek, csak azt nem képesek észre venni, hogy az általuk - ezzel a viselkedésformával is - felvázolt nemzetkép nagyjából saját magukat fedi és kész... Még Monacóban is lötyögnének...

Vidéki 2008.11.02. 08:44:58

Úgy érzem kissé „félreviszed az éneket”.
Azt aki magyar létére egy futballmeccset akart csak megnézni, szerinted jogszerűen vertek kéjjel össze-vissza azonosító jelvényt nem viselő kommandósok?
Mintha előszeretettel kennél minden felelősséget a magyarokra, csak azért, mert magyarok.
Arról nem hallottál, hogy létezik egy olyan fogalom, hogy arányos reagálás?
Ha netalántán a feleséged elsózza a levest, attól még nincs jogod arra, hogy agyonverd!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.11.02. 08:49:25

vidéki:
mondtam én, hogy jó dolog, meg arányos, meg ilyesmi, hogy agyonverték őket, hogy a srácot intubálni kellett, hogy meg ne haljon?
nem. ne add a számba az ellentábor érveit. meg van a végén egy kérdés, amire engem tényleg érdekelne a válasz.

Vidéki 2008.11.02. 08:57:26

Mi lenne a helyes?
Aki kiment futballmeccset nézni, nem hőbörgött, mégis kommandós bőrbe bújt, azonosíthatatlan vadállatok eszméletlenre verték, talán még köszönje is meg, hogy ezt tették vele?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.11.02. 09:15:36

vidéki:
ott kint nem szeretnek minket. erre kimegyünk, és megkérőjelezzük a szlovák államiságot. csak az indokra várnak.
a felvidéki magyarság kultúrális jogainak védelme és a szlovák állam eltörlésének követelése között igen nagy a szakadék, és ez utóbbi az előbbinek kurvára nem tesz jót.
a kérdés egyébként erről szólt, még mindig nem arról, hogy örülök-e, hogy eszméletlenre verték azokat, akik nem léptek fel tettleg senki ellen.

Vidéki 2008.11.02. 10:08:01

„Csak az indokra várnak”.
Ez valóban kulcsmotívum.
Egy Aesopus mesében a farkas azzal kötött bele a bárányba, hogy miért zavarod fel a patak vizét, mikor én iszom. A bárány hiába hivatkozott arra, hogy ő sokkal lejjebb áll, a farkasnak ez mégis elegendő érv volt arra, hogy „legitimálja” a bárány elfogyasztását.
Te is azzal, hogy feltupírozod azt, amit a magyar szurkolók egy kis csoportja állítólag tett, „legitimálod” a kommandósok elvadult erőszakosságát.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.11.02. 11:11:51

vidéki:
nem legitimálok én a világon semmit, azt megteszik ők maguk.
pont ez a lényeg: ez se tetszik, meg az se, de ha nem tagozódok be, akkor mindegyik megmondja, hogy biztos a másikkal vagyok.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.11.02. 20:38:05

Magyarokat csapkodtak meg egy magyar-szlovák futballmeccsen, a szlovák rendőrök.

Szerintem még az anyukájukról is énekelhetett volna egy jambikusba tört dekameront, ezt azért mégsem kéne.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.11.03. 05:55:09

demo:
amikor tévészékházat kell felgyújtani, várost szétverni, buzit/zsidót/cigányt dobálni, akkor ők magyarok, én viszont buzizsidókomcsi vagyok.
most, hogy tényleg nem magyar rendőrök verték őket, most hirtelen tiszteletbeli magyar lettem.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.11.03. 10:37:53

Mindig összezárás van egy közös ellenségre, legyen az vélt vagy valós. Be lettél rántva, no.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.11.03. 11:08:59

engem csak ne tessék rángatni! :-)
közös ellenségként én nem a slotát jelölném meg első körben.

rabit 2008.11.03. 13:06:00

Aki aknamezon step-pel ne csodalkozzon hogy megy a picsaba a laba.

Egyebkent meg Slotaek is mehetnek a busba...

ex-Zep 2008.11.03. 14:48:39

Szerintem a magyarok többsége nem futbalmeccsre ment ki, hanem balhézni. A felvételeken egyiknél sem láttam HAJRÁ DUNASZERDAHELY feliratot, csak nagy Magyarország zászlót és nacionalista-soviniszt transzparenseket. Tipikus Budaházy-Toroczkay-Tomcat-stb. félidióta bagázs. Tisztelet a kivételnek, de az csak minoritás.

Jonas-R 2008.11.03. 16:14:28

Kicsit sok volt az indulat bennem az eset kapcsán.

Felre ne értsen senki...

Szóval megérteni nem tudom, hogy emberek oviban miért nem tanulták meg, hogy mindig az áll a sarokba aki túlreagálja a dolgokat. Nem az, aki odamegy a másik csoporthoz és cukkolja őket, hanem az aki megdobálja homokozólapáttal a többit. Az indok irreleváns.

Talán nem kéne szlovákok házát telekenegetni rossz latinsággal megfogalmazott üzenetekel, sem csak azért odamenni, hogy villogjunk, hogy a "kurvaanyátok" mi voltunk itt előbb.

Bejezem este...

süti beállítások módosítása