Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Csatornafedő

2008.09.03. 06:13 | bs395 | 4 komment

Kössük össze tengereinket hajózható csatornával! Ássunk egy barom nagy árkot az Adriai és a Fekete tengerek közé! Árokásóink már vannak, szóval csak lapát kell - kicsit analóg az Office Space magyar fordításával, ahol a hatékonysági tanácsadók sorolják a neveket, és kuncogva megjegyzik, hogy "Semmire se jó! Lapát!", amit úgy is értelmezhetnénk, hogy politikai, értelmiségi, közéleti semmire se jó embereinknek lapátot adnánk a kezükbe, és ténylegesen árkot áshatnának!

Ez fellendítené az országot! Nem a Gyurcsány program, az SZDSZ toporgás, vagy Magyar Gárda kell ide, hanem egy szép, nagy szántás kelettől nyugatig (vagy fordítva, pártállástól függően).

Lehetne lenyúlni: dupla áron szállítani a lapátot, a brigádot fusiba kölcsönadni kertet vagy házalapot ásni a helyi funkciknak, a Duna felett hídon, vagy alatta alagúton átvezetni, majd ugyanezt a Tiszánál, felvirágozna a vidéki telekbiznisz (csak előre tudni kell, merre fog menni a cucc, még mielőtt hivatalosan kijelölnék), feketén dolgoztatni, adót és járulékot csalni, alvállalkozókat nem kifizetni és csődbe menni elvégzett munka nélkül (egymás után többször, mindig más-más néven), a kitermelt földet meg vagy ellopnánk szépen apránként, vagy szétosztanánk - ez lenne a második földosztás, de ez most tényleg, nem csak kárpótlási jegyen.

Lehetne környezetvédeni: a Bazsarózsa Akciócsoport tiltakozhatna minden métere ellen, a Greenpeace úsztathatna bálnát, meg elállhatná a tankerek útját, ha meg valamelyik hajó léket kap, és kicsap a Balaton szélére a jóság, és vegyesen ragadnak bele a nemtom milyen madarak, meg azok az NDK-s turisták, akiknek még senki sem mondta meg, hogy Honecker már a múlté, mert ők nem beszélnek magyarul, mi meg németül csak annyit tudunk, hogy hájszmájsz, szóval akkor lehetne össznépileg kármenteni Sólyom László szárnyai alatt, meg plakátot nyomtatni kivágott esőerdőkből.

Lehetne populizálni: mutogatni a másikra, hogy az biztos többet lopott, meg hogy ő orosz/amerikai/izraeli/uniós érdekeket szolgál ki a nemzeti érdekek helyett, míg mi bezzeg orosz/amerikai/izraeli/uniós érdekeket, és az mennyivel jobb már a nemzetnek, tüntetni, ellen-tüntetni, ellen-ellen-tüntetni, masírozni, kiabálni mindenféle etnikai, vallási kisebbségek meg szélsőséges politikai irányzatok neveit, esőben meg direkt sárral dobálózni.

Közben kétszer annyiba kerülne, mint az első (elbukott) és a második (megvalósult) Panama csatorna együtt! Ezért is lehetne a neve mondjuk Pumana kanal.

Előre hozott választások? Bahh! Homokozólapátod van?

Címkék: politika magyar abszurd mátrics

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr94644447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ras · http://futo.blog.hu 2008.09.03. 08:11:39

kicsit kiábrándult vagy ma reggel, üdv a klubban :S

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.03. 13:35:39

ez már fogalmazódik egy ideje, és talán nem is úgy jött ki, ahogy akaram (SOKKAL hatásvadászabban és demagógabban nézett ki fejben), de mint tudjuk, megasztáros vagyok, aki híres szeretne lenni, és sok pénzt akar keresni blogolással :-).

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.09.03. 16:23:00

De hát le fog mondani a Ferenc elvtárs! Ön erre nem bont pezsgőt?!

(Én sem. Van még elég onnan, ahonnan ő jött. :|)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.03. 22:00:56

én megvárom, amíg aláírja :-)