Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Mocskos kommunista 2.

2008.04.01. 15:51 | bs395 | 2 komment

Még egy kedves történet, megint személyes tapasztalat.
'96-ban, jól nevelt hazafiak lévén, gimnazista osztálykirándulás a parlamentbe.
Mivel abból a városból jöttünk, ahonnan a Fidesz akkori vezérkara is származott, csak a konkurens gimnáziumból (a miénk volt a hagyomány szerint a humán-természettudományi, az övék a reál tagozat, aztán a miénket megkapta az egyház kárpótlásul, de az egy másik történet), Viktor személyesen járult elénk, és parolázott, többek között velem is lekezelt.

Anekdotázott, kedves volt, és mosolygós.
Mondta, hogy ha jól szeretnénk szórakozni, menjünk be egy kisgazda ülésre, röhögni fogunk, mert vicc, ami ott folyik (két évvel később koalícióra lépett ezzel a viccel).
Akkoriban volt az iskolánkban egy amatőr színpad, amit nagyon élveztünk, jó buli volt.
A rendezést a színpadot szervező magyartanárnő egyik jó ismerőse, a Fidesz akkori megyei elnöke vállalta el, szívességből. Ő is sztorizott, lévén ugyanakkor, és ugyanabba a gimnáziumba járt, mint Viktor.

Nyeregben éreztem magam tehát, amikor Viktor arról beszélt, hogy a vezérkar bizony abból a gimnáziumból nőtt ki, és közbevetettem (én odaszóltam a Viktornak, érted):
- Tudom, mondta a Béla.
Viktor meghökkent. Rám nézett, és csak ennyit mondott:
- De a Béla C-s volt.

Úgy elhatárolódott, köpni-nyelni nem tudtam.
Pedig akkor még nem voltam tar kopasz, mint most.

Címkék: politika orbán kommunista cirkusz

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr80405094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.