Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Pilátus röhög a markába

2008.03.22. 08:00 | bs395 | 2 komment

Volt egyszer egy ember, aki azt vette a fejébe, hogy elmondja a többieknek, mi sok jó dolgot csinálhatnának az életükben. Tömegek hallgatták minden szavát, gyűltek köré a tanítványok - és az irigyek.
- Istenkáromló! - mondták a papok.
- Lázadó! - mondták a rómaiak.

A gonosz papok és az elnyomó Róma tehát elfogták, megkínozták, és kivégezték.
Nem, várj, nem így volt. Beperelték! Ez az! A kegyetlen rómaiak odadobták a gonosz papoknak, hogy állítsák bíróság elé istenkáromlásért!
Úgy is lett! És elítélték istenkáromlásért, ezért halálra kövezték a papok, ahogy az az istenkáromlókra elő vagyon írva mind a mai napig.
Nem, várj - nem kövezték meg. Abban most nem vagyok biztos, hogy elítélték-e, de nem kövezték meg, az tuti. Ja, igen: azért, mert még a rómaiak is bíróság elé akarták állítani lázadásért! És elítélték, ezért keresztre feszítették, ahogy az a lázadókra elő volt írva.
Nem, nem jó - felmentették a lázadás vádja alól, és elítélték istenkáromlásért! Ezért megkövezték! Nem: keresztre feszítették! Mert lázadó! Ja, nem: mert istenkáromló! Azért feszítették keresztre!

Tudtad követni? Igen? Akkor most már tudod, hogyan ölték meg a zsidók Jézust.

Pilátus meg hátul mossa kezeit, és rajtunk röhög:
- Na, rüszük, ezt osszátok szét!

Utóirat:
Mert éppen húsvét volt, Pilátus nagy kegyesen felajánlotta, hogy egy foglyot szabadon ereszt.
- Jézust! Jézust! - skandálta a tömeg.
Pilátus tehát szabadon engedte Barabás Jézust. Názáreti Jézus meg ott állt olyan szemekkel, mint aki nem tudta előre. Majd keresztre feszítették lázadásért - a francba is, nem, istenkáromlásért, istenkáromlásért feszítették keresztre - szenvedett, odasúgott még Hofinak egy poént, és meghalt.
Harmadnap feltámadt, de be volt zárva a barlang egy böszöm nagy sziklával, úgyhogy egyszerűen odébb tolta.

Aztán meg visszazárta.

Címkék: húsvét vallás keresztény

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr42390344

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aran-ka 2008.04.03. 15:12:07

Csoda helyes kis iras:)
Kiveve hogy :"Utóirat:
Mert éppen húsvét volt, Pilátus nagy kegyesen felajánlotta.."
Husvetkor Jezus feltamadasat unnepeljuk, tehat nem lehetett Husvet..
Peszach volt...
Mellekes korulmeny ebben az irasban, ertem en, de olyan jo okoskodni:)))