Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Egyfajta megoldás

2008.03.18. 08:00 | bs395 | 4 komment

A tegnapi bejegyzés mérsékelt sikerére reagálva paradigmát váltunk, és elővesszük George Carlint, és az ő radikális megoldásait, avagy hogyan szorítsuk vissza a politikai és vallási radikalizmust és a velük kéz a kézben járó populizmust?

Próbáljuk elrettenteni egymást jól, fenyegetőzünk, betiltunk, börtönbe zárunk, azt mégis újratermeli önmagát a neonáci, a cigánybűnöző, az áfacsaló.
Tudod, miért? Mivel próbáljuk őket távol tartani? Büntetéssel! Pénzbüntetés, börtönbüntetés, megveretés!
Namost a neonáci nem fél a megveretéstől - azon nőtt fel.
A cigánybűnöző nem fél a börtöntől - ott nőtt fel.
Az áfacsaló nem fél a pénzbüntetéstől - majd nem fizeti be azt sem.
Közügyektől való eltiltás? Vicc.

Büntetéssel csak olyanokat lehet távol tartani, akik félnek a büntetéstől: a fent jelzett tevékenységek haszonélvezőit! Fehér, felső-középosztálybeli politikusok és vállalkozók, akik lefölözik a színesfémet, kilopják a szemünk, amíg a masírozókat nézzük, és megválasztatják magukat fejenként 30 ezerért!
Bedugsz hetente párat közülük a köztörvényesek közé, és garantálom, hogy a költségvetési hiány erőteljesen csökkenni fog, a gazdasági növekedés meg szárnyalni, és még pirosbetűs ünnepeken se lesz bakancscsattogás!

Sőt! Továbbmegyek! Vegyük videóra az egészet, és adjuk le főműsoridőben, a reklámbevétel adóiból meg fizessük vissza az államadósságot!

Mert minden nép megérdemel még a hamis demokráciákban is két dolgot: cirkuszt, és egyensúlyi költségvetést!

Címkék: politika hülye demokrácia állam cirkusz mátrics

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr48384221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2008.03.18. 08:34:34


De jól kitaláltad... :-(
(Egyébként én is szeretem a humort, de csak a maga helyén.)
Aztán milyen alapon választanánk ki, hogy mely politikusaink kerüljenek börtönbe? Az lesz a vád, hogy nem tetszik a képük?

aranyhaj.blogspot.com

makulit 2008.03.18. 08:39:17

tobbrendbeli, bunszovetsegben elkovetett mulasztasos alkotmanysertes :)
(esetleg az elore megfontolt szandek, sot a kulonos kegyetlenseg is megall?)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.18. 09:39:08

aranyhaj: google -> george carlin. love him or hate him.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.03.18. 09:49:51

meg aranyhaj: a színes szövegrészt a legelején megkattintottad-é?