Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Behajtani tilos a mindent

2008.03.13. 12:00 | bs395 | Szólj hozzá!

Dallas reloaded.

Ezeknek hiába Guttenberg. Szegény, ha tudta volna, hogy tök fölöslegesen töri magát...

Avagy a Magyar Gárda hogyan Sturmabteilungosodik tovább. És még tovább :-).
Ja, és újabb történelmi párhuzam az arcképcsarnokból: Für Lajos, és na ki? Hát Ludendorf, ki más!

Annak idején perelték az SA-t is. Az NSDAP-t be is tiltották, többször is. A párt egy időben még el is határolódott az átnevezett lövészegyesülettől, hogy mentsék a saját seggüket.

Majdnem lemaradt: az SA ugye nem rendvédelmi szerv volt, mégis úgy viselkedett, bár leginkább csak rendzavartak, de hát nézőpont kérdése (mint amikor a Bukásban még az utolsó nap is járták a sonderkommandók Berlin romos épületeit és felakasztgatták a frontlógósokat, és közben azt motyogták maguk elé, hogy rendnek kell lennie).
Ahogy a Gárda sem rendvédelmi szerv, mégis úgy viselkedik. Egyébként tetszik az érvelésük, hogy az, hogy Gárdisták, egyesületi jelmezben, alakizva, rasszista szónokoknak asszisztálva parádéznak, az nem azt jelenti, hogy a Gárda rasszista, vagy hogy bármi köze lenne hozzá. Nem, ez csak azt jelenti, hogy a Gárda tagjai rasszisták, de a Gárda, mint kulturális egyesület, nem rasszista, csupán rasszista tagok kedvelt gyülekezőhelye, kulturálisan, de inkább hagyományőrzően. A cigányság problémájára nagyon elmés megoldást találtak: jól megijesztjük őket.

Most meg perlik őket. Alakizva, egyenruhában, rendet téve perelődnek befele a terembe.
Értem én, hogy militari, egyenruha, meg hatalom a kezébe (legalábbis a külső kellékei már megvannak hozzá), de felhatalmazása lökdösődni, kapuőrt játszani, az kitől van?
Meg ha már mindenképp ez a fétise, miért nem ment el mondjuk katonának? Ja, hogy ott ha aláírod, hogy 2 év, és hason mászatnak a sárban hetekig, akkor is 2 év, és nem mehetsz haza a gyűlésről, hogy degeljek meg, ha még egyszer idejövök?

Szalongárdisták.
Ahogy Für Lajos meg szalonnemzetvédő.

Címkék: hülye náci magyar gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr17378917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.