Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Behajtani tilos az Á-t

2008.03.10. 19:30 | bs395 | 2 komment

Vehehehe :-).

Kitérő: Chaplinnek előbb volt Hitlerbajsza, mint Hitlernek. Azért az kemény lehetett, amikor bement a taggyűlésre, ott ültek Decker, Strasser, Röhm, Göring meg a többiek, és burleszkesen fel alá sétált, fintorgatva új fazonját, mire Decker megszólalt:
- De herr Hitler, ön nem vicces!

Meg azt néztétek, hogy Usztics egyre inkább hasonlít Röhmre? Különösen a szeme körül.

Mondjuk az egyik az angyalbőrt szerette, a másik meg az angyalkák bögyörőit.

De akkor vissza.
Az SA (Sturmabteilung) és a Magyar Gárda között érdekes párhuzamok vannak. Mindkettő egy szélsőséges törpepárt militarista, rasszista és egyébbista szárnyaként alakult. Aztán kiderült, hogy a pártnak vajmi kevés kontrollja van felettük. Tipikus dilettáns szervezkedés, mármint a párt részéről.
Az SA-ra egyetlen embernek volt befolyása ideig-óráig, de Vona Gábor nincs akkora "tehetségű" demagóg, mint példaképe. A régi tagok folyamatosan ágáltak az SA ellen, mert az elhomályosította minden erőfeszítésüket - pont, mint most.
Az SA vonulgatot fel-alá, vegzált mindenkit, aki nem tetszett nekik, hangoskodtak, és egyenruháskodtak. Pont mint a Gárda. Kijelentették, hogy az SA zsákutca, és igazából hátráltatja az erőfeszítéseiket a választók megnyerésére - pont, mint most.

Tetszettek volna odafigyelni történelemórán, és nem csak a zsidós-cigányos-kommunistás résznél!
Hülye nácik. Náci hülyék.

Címkék: hülye náci magyar gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr13374710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.12.08. 08:10:45

kicsit tényleg hasonlít

chaplin még nem volt világhírű, amikor hitlernek már olyan volt a bajsza.
amúgy egyazon héten születtek, 1889 áprilisában, illetve hát négy nap különbséggel.ápr 14 és ápr 20