Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Fear the cable!

2008.02.25. 07:30 | bs395 | Szólj hozzá!

Szilárd meggyőződésem, hogy az országot titkon egy fénymásolót-nyomtatót-A4-es papírt gyártó konzorcium irányítja, kiszervezve a munkaerő-kölcsönzést a vezető politikusok fedőcégének. Mi más magyarázat van arra, hogy ennyi nyomtatás-fénymásolás-gépelés kell, hogy legyen, akármit is akarsz intézni az un. állammal?

Talán a kábelfóbia? Kövér László akasztós öröksége? Féltjük a magyar bitet a globalizációtól? Annyira vigyázunk azokra a kurva bitekre, ki se engedjük őket a kábelre. Kicsik is, nem beszélnek idegen nyelveket, még eltévednének. Vagy rájön, hogy kint tulképp jobb, azt vissza se jön már.

Az UTP gyártók nemzetközi lobbija tudja-e, merre van Magyarország a térképen?

Informatikai analfabétának lenni szoclib vagy polgárinemzetikeresztény erény-e, avagy szimplán magyar posvány?

Ha elmegyek bármilyen állami szolgáltatást igénybe venni, vagy az állami szolgáltató akar tőlem valamit, és többen vannak, akikkel beszélni fogok, akkor ők miért nem tudnak egymásról? Miért én szaladgálok nyomtatott, fénymásolt és újra begépelt-újrafénymásolt-újranyomtatott papírokkal közöttük?

Egy komolyabb ügyintézéskor a sorban állás alatt baszki akár ki is húzhatnám a kábelt a gépek között, időmből kitelne, csak a végüket kéne bedugniuk.

Ha valami gyorsabb, olcsóbb, épp ezért jobb, akkor ez mennyire nemzetellenes? Mert csökkenti a foglalkoztatottságot az állami szektorban azáltal, hogy sok ember és beszállító fölöslegessé válna? Mert falat épít az egyszerű emberek közé, akik nem tudnának egymással ráérősen beszélgetni sorban állás közben? Mert magának a sorban állásnak a nosztalgikus, nemzetkonzervatív, egészség és jellemépítő zárványát veszélyeztetné?

Hazaáruló vagyok-e, ha tudom, mi a különbség a patch és a cross cable között?
Ez engem nagyon érdekelne.

Címkék: hülye állam kábel posvány

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr71352266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.