Térdepelve minden nagynak látszik.

Anarchia, főnév. Jelentése: mások szabadsága. Punk, főnév. Jelentése: értem, de leszarom. Ateizmus, főnév. Jelentése: pokolra jutunk mind. Akkor meg?

Friss topikok

  • arabok balrol: @werinter: Ja, olyan atombomba lesz az is mint a Lajose (2018.04.17. 15:07) A kampány és pártfinanszírozás elviselhetetlen könnyűsége
  • Balázs Szántó: aki ezt kitalálta mekkora 1 gumipunk... a kinézet meg h bagózól és kiabálsz összevissza az 1általá... (2013.07.06. 21:55) Hogyan legyél punk
  • Vidéki: A közelmultban jelent meg Simon Sebag Montefiore műve magyar nyelven „Az ifjú Sztálin címmel”. A ... (2013.03.21. 12:30) Cipriotizmus
  • anhist punk Smogx: Geci még csak 1 honapja vagyok punk de ezzen még én is besirtam a röhögéstöl büdös diszbuzi punkok... (2013.03.13. 22:18) Igazán igazi punk, gecó!
  • magyar-magyar szótár: Az a baj ezzel a seggszájgéppel, hogy odavissza pumpálván a szart nem engedi humuszálódni, hanem... (2013.02.12. 07:17) Zsúri huncutság

Webkettő, nemtöbb, mint webkettő

Follow killtheradical on Twitter

Anyuuuu, mi az a prüdéria?

2008.02.25. 13:10 | bs395 | 14 komment

Hiszem és vallom, hogy a pornónak, mint olyannak, pozitív társadalomformáló ereje van.
Hiszem és vallom, hogy pornót nézni jó dolog. Van nála jobb dolog is, mondjuk az ott látottakat csinálni az ember párjával, de ha nincs, akkor marad ez.
Hiszem és vallom, hogy a pornó (legyen melegpornó vagy deviáns vágyakat ábrázoló) igenis biztonságosabbá teszi az utcákat.
Továbbá, hogy a rendőrségnek szintén biztonságosabbá kéne tenni az utcákat.

Nos, az, hogy az utóbbi nem minden esetben teszi, az más dolog. Nem is olyan régen lőtt le egy elmebeteg egy szolgálatteljesítő rendőrt, és nem is olyan régen láttam egy kollegáját másfele nézni a megfelelő összegért valószínűleg.
Ahogy vannak emberek, akikről tudom, hogy néznek pornót, de nem vallják be, merthogy fujj. Lehet emlékezni Zituska fanszőrfazonjára, amire egyből ugrottak a meggyőződésesek, hogy ilyen feslett erkölcsű lány a tévében szerepel! Kérdem én, honnan tudták a tisztelt meggyőződésesek? Látták? Akkor meg ki a feslett erkölcsű? Nem látták? Akkor honnan tudták? Más látta, elmondta, ők meg elhitték? Hit kérdése az egész?

Persze, annak, hogy nem ildomos utcán ruha nélkül sétálni van oka (az önkritikán kívül, bár az általában pont azoknak nincs, akik nyilvánosan teszik): feszültséget, frusztrációt kelt, nem jó senkinek, azért takarjuk nemi szerveinket több-kevesebb sikerrel 30+ fokban is, kivéve a női mell, de az egy külön történet, könyveket írtak róla, ez meg egy blog.

Nade a pornót az ember otthon nézi nem? Vagy legalábbis nem a főtéren. Amit otthon csinálok, és nem sért törvényt, az nem az én dolgom? Kereszténykonzervatívok az objektív, permanens, rendszeren kívüli igazságukkal és mindent átitató erkölcsükkel kíméljenek légyszi.

Kérdés: honnan tudták a kollegák, hogy Lívia elég logikus felhasználási módját találta a gumibotnak?
Törvénytelen-e? Ütközik-e a magyar rendvédelmi szervek bármilyen szabályzatával?
Súlyosbító körülmény-e, hogy videóra volt mindez véve? És ha holnap videóra veszem egy kollega kötelességmulasztását vagy urambocsá törvénysértését, abból is vezércikk lesz? És elhatárolódnak majd tőle is?
És ha Draskovics Tibor seggébe beletörik a gumibot és a baleseti sebészeten kell kiszedni, akkor nem voltak olajügyek?

A tököm tele van már a látszattal.
Kis adalék: tudjátok, mely embertársaink a legpedánsabbak, legnormálisabbnak látszók? A szadista, pszichopata sorozatgyilkosok.
Elkezdesz hazudni, képmutatni, azt keresztes hadjárat, holokauszt, darabolósponró.

Címkék: pornó hülye rendőr autoriter

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr52353647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SUNexecutive · http://nezo.blog.hu 2008.02.25. 13:54:09

"azt keresztes hadjárat, holokauszt, darabolóspornró."

király vagy.
Csak figyelj egy kicsit a helyesírásra, javítsd ki utólag, de így ne hagyd.

Maddness69 2008.02.25. 14:16:48

Rákeresel egy bizonyos szóra a neten. Az a szó egy nicknév lehetőleg egy lányt takarjon. Legyen róla jó sok kép. Lehetőleg sok "kitárulkozós". Felteszel egy képes hirdetést kétes oldalakra. Készítesz egy-két fórumbejegyzést uazokon a kétes oldalakon, melyben szexuális szolgáltatás igénybevételéről írnak. Készítesz ezekről egy csinos kis borítékot és névtelenül beviszed a név "tulajdonosának" munkahelyére. A dolgozót rendkívüli felmondással kirúgják.
Ó, azok a boldog 70-es évek, névtelen feljelentők!
Mit tehet a lány?! Mindenképpen meghurcolják és már ebben az életben nem mossa le magáról, hogy k.
Valami nagyon nincs itt rendben.:(

dex.ion 2008.02.25. 14:17:15

"'Törvénytelen-e? Ütközik-e a magyar rendvédelmi szervek bármilyen szabályzatával?"

hát nézd, én nem vagyok rendőr, de azt tudom, h van jópár munkaterület, - és bizonyára a fegyveres testületek ilyenek - ahol benne van a munkaszerződésben, h nem folytatható olyan tevékenység a munkaidőn kívül sem, amely "nem méltó", vagy "szembenáll" az adott munkakörhöz/-rel.

dex.ion 2008.02.25. 14:18:54

"Mtz · tirpakbokretas-reloaded.blogspot.com/ 2008.02.25. 14:16:48"

azt azért tudjuk, h itt nem pontosan az történt, de még körülbelülre sem.

arról nem beszélve, h aki a 21. században olyan képeket tesz fel a netre, amilyenekről te beszéltél, az magára vessen. örüljön, ha csak a subba veszi észre.

Maddness69 2008.02.25. 14:23:02

Ha jól belegondolok nincs olyan munkakör, melyhez "méltó", hogy pucér fotók legyenek fenn a neten.
Igazam van-e?

Gecc 2008.02.25. 14:32:01

Tulbonyolitjatok a helyzetet. Az volt a kirugas oka, hogy a fonokeinek nem nyujtotta ugyanazt a szolgaltatast, ami a felveteleken is lathato.

Manyizga (törölt) 2008.02.25. 14:35:46

Mtz, de van ilyen munkakör: ők azok akik aktívan szolgáltatnak a nehéz altesti iparágban. ;)

testlife 2008.02.25. 14:37:50

Mtz: Ha jól belegondolok, nincs olyan munkakör, amelyhez NE lenne méltó, hogy pucér fotók stb.

A szexualitás nem rossz, hanem jó dolog. Hogy több mint legalább 1000 éve kulturális hatalmi lnyomásként használják a vele keltett bűntudatot, nem változtat ezen a tényen. Akár pornó, akár maszti, akár szeretkezés.

zsálab 2008.02.25. 15:14:15

Egyetértek, hozzátéve azt, hogy idővel csak az erkölcsök javulnak. De az se teljes mértékben igaz. van melettünk egy falu, nevezzük Őrhalomnak. Nos abban a kis bájos és ker.. ny tiszta kis faluba több leányzó bűnösen eltévelygett, és a pornó zülött útjára lépett. Izé. sza egy hónap múlva az egész falu tudta hogy kik ők, mi a film sztorija , és hogy ök mely epizódoknál jelentek meg a képernyőn. És el is itélték őket ezért morálisan.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.02.25. 15:16:51

Ez egy nagyon komoly névtelen feljelentés volt, írógéppel írva.
Abban egyetértek, hogy a közmegegyezés per pillanat nem támogatja a nyílt szexualitást, kivéve talán a tinédzserek egymás között.
Azzal viszont nem, hogy ez jó, ha így marad.
Majdnem két évezred prüdéiája elnyomta azt a tényt, hogy a szex tulajdonképpen jó dolog.
Szép pucér embereket nézni szintén.
Csak most éppen bűn.

Az, hogy ez a komoly adag önelnyomás, amit egymásra erőltetünk, hova torkollik, már megint más téma.
Persze, a pedofilíát érdemes elnyomni, a kaszabolós és más tömeggyilkosságokat is, de a mindkét (vagy több) fél beleegyezésével történő párzást szvsz nem feltétlenül.

A filmet ill. a nőt ugyan nem láttam, de érdekelne, hogy:
- jól nézett-e ki?
- jól csinálta-e?
- magyar szerveren volt-e?
- és ha nem, akkor hogyan tűnt el az internetről?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.02.25. 15:19:28

Ja, és szerzek valami helyesírás-ellenőrzőt :-).

Jacques Ucca (törölt) 2008.02.25. 15:32:58

Nebasz, Örhalomban voltam katona :-)
Amúgy mélységesen egyetértek...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.02.25. 16:18:51

Helyesírás-ellenőrzés megtörtént.
Az erkölcs helyett elkörcs tényleg erős volt, a Word is kiakadt tőle, ami azért megalázó.

T-Virus 2008.02.25. 21:43:32

Nekem nincs bűntudatom. De persze akkor lehet hogy én beteg vagyok.

Csak gratulálni szeretnék az alkotónak. Szerintem ez a tartalom messze túl mutat a felszines és sajnos általában lereagált jelentésnél. Sajnálom hogy nem az én lapomat szerkezti.. :(