Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Tower defense

2011. március 02. - bs395

"Arra a kérdésre, hogy a Fidesz-elnökség elé kerülő normaszöveg-tervezetben szerepel-e a magzati élet, a család és a hazásság védelme, Lázár János igennel válaszolt."

Megvédjük! Ööö.. mitől is? Egy bérblogger zsidóbolseviknemzetáruló (és értelemszerűen meleg és drogos is) mentális maszturbálása következik.

Ki akar elpusztítani egy magzatot? Az anyja. Vagyis: védjük meg a magzatot az anyjától! Mindjárt másképp hangzik, nem? Azért ez nehéz lesz. Akartok még nehezebbet? Védjük meg a már megszületett gyerekeket nem csak az anyjuktól, hanem immár az apjuktól is! Na, az aztán a macerás! Pláne, ha az anyja nem akarta, apja meg nem is volt!

A másik kettőnek még ennyi értelme sincs: kitől kell megvédeni a házasságot? Ki akarja elpusztítani, betiltani, visszacsinálni másokét is? Kezeket fel! Ilyet nem ismerek. Akkor most a házasságban élőktől kell megvédeni a házasságot? Nem lesz majd szabad válni? Vagy hogy? Valaki mondja el!

A családot meg... tilos családot alapítani? Számíthat bármilyen anyagi vagy törvényi retorzióra az, aki családot alapít? Szeretné bárki is, hogy aki családot alapított, azt anyagi vagy törvényi retorzió érje? Kik? A komenisták? Mi ez a szar már megint?

TESSÉK ELKEZDENI VÉGRE KORMÁNYOZNI!!!

A kurva életbe.

* * *

Villámgyors kieg.: annak közlése, hogy nincs pénz, még nem kormányzás. Ez Oszkó Péternek is ment. Csak egy számológép, papírlap és ceruza kell hozzá. A kormányzás az, hogy kevesebb pénzből hogyan lesz jobb egészségügy (olyan kérdés, amit az előző két kormány egyszerűen addig odázott, hogy már nem voltak kormányon). Hogy ezt megtudjuk, sokat kell még aludni.

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr22704870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.03.03. 08:45:11

A magzati élet védelme - bedugaszoljuk a kijáratot.

A család védelme - Orbánéknak 10 milliárdért testőrséget fizetünk.

A házasság védelme - a házasságtörőket megkövezzük.

2011.03.03. 12:18:45

Annyiban igazat adok neked, hogy ez a védelem dolog baromság! Az ötlet azonban nem, csak rosszul van megfogalmazva. Nem védeni kell a magzatot, a házasságot és a családot, hanem támogatni, hogy normálisan működjenek. Mert akkor egy normális párnak normális gyereke lesz, egy normális családban lesz apja a gyereknek és anyja nem akarja megölni a magzatát...
süti beállítások módosítása