Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Monitoring bizottság

2011. február 11. - bs395

"Három monitoring bizottságot hoz létre hétfőn a Fidesz-frakció: az egyik az emberek jövedelememelkedését vizsgálja majd a 16 százalékos, egykulcsos személyijövedelem-adó (szja) bevezetésével összefüggésben, Rogán Antal vezetésével. A testület feladata az, hogy áttekintse, hogyan alakultak a bérek az új szja-rendszerrel, mi történt ennek hatására."



Pedig mióta nagykorú vagyok, ez (az egykulcsos szja, nem a monitoring bizottság) volt az első intézkedés a mindenkori kormányzat részéről, ami kézzelfogható pozitív változást hozott az életembe...

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr742654460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jonas-R 2011.02.11. 20:18:25

a szegeny szegenyebb, a gazdag gazdagabb, a vart feheredeshez pedig pont semennyi ido nem telt el. (bar ketsegtelen hogy a feketezo "kulso cegek" emberi kozott ilyen folyamat elindulhat a hatasara)

erre nem kell bizottsag.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.11. 22:23:00

@Jonas-R:
ha nincs bizottság, hová lesz a pótlék?
süti beállítások módosítása