Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Kamikáze

2008. április 04. - bs395

Kuncze Gábor bejelentette: ha sokat vádolják az SZDSZ-t, akkor ki fogja adni személyes jegyzeteit a koalíciós megbeszélésekről.

Tudod: ha te így, hát én is így!
Nem számít, hogy én bukok, mert te még nagyobbat fogsz!
Érted: zsarol a bajusz!

És ha jegyzetek mégse érnek el eredményt, hát elköt egy Tupoljevet, megrakja Strabag téglával, és nekivezeti az Országháznak! Azt!
A Kossuth téren meg ünnepel a tömeg, amíg meg nem szállnak minket a NATO csapatok, azoknak meg hiába kiabálják artikulálatlanul, hogy ÁVH! ÁVH!, kurvára nem fogják érteni.

A fasz kivan. Ez az ember hisztizik? Hogy ne mondjál csúnyákat ránk, mert megmondalak?
Kedves Kuncze Gábor: nekem lenne igényem, hogy a többi jegyzetébe is belenézzek, mielőtt el tetszik helyezkedni a botkormány mögött.

Szabad?

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr82410002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

woodo 2008.04.04. 08:28:16

Csak hajrá Gabi bácsi!!! Lehet hogy ez lesz az "öszödi írás"??????

Péter 2008.04.04. 08:32:35

Kuncze úr azokat az oldalakat is hozza nyilvánosságra,ahol leírták,hogyan osztják fel a lopott szajrét.

okoska 2008.04.04. 08:44:14

vicc az egész. hozza csak nyílvánosságra amit akar. kit érdekel? ha holnap választások lennének akkor az szdsz még a parlamentbe sem jutna be. akkor meg miről beszélünk???
az szdsz egy ritka gerictelen párt . mondhatom úgy is hogy oda nyal ahonnan a legtöbbet reméli. Mi a szart kínlódnak már folyamatosan a maszek egészségüggyel? senki nem akarja csak a hargyabajusz meg a sebész közgazdász. azt kellene megnézni hogy a biztosítók mennyivel motiválták meg a pártkasszát:)

woodo 2008.04.04. 08:54:09

igaz-igaz!! vagy igen-igen???:)

Condy 2008.04.04. 08:55:29

Tessék mondani, ez a nemviktoros-mocskoló blog?

Nem kell már soká várnotok, jön a führer és ingyen lesz minden.

CCCP 2008.04.04. 08:58:18

2002 és 2006 között az ország adóságállománya a GDP arányos 54%-ról eljutott 74%-ra. Az aktuális törlesztő részleteket további kölcsönök felvételével tudta az ország fedezni. A 2006-os költségvetésbe a az SZDSZ belevette a az adó csökkentési programját ÁFA csökkentés formájában, akkor amikor tudván tudták hogy a költségvetésnek minden forint számít. A költségvetési törvény megszavazása után Kuncze kiállt feltartott kezekkel diadal ittasan ordította: "Na ezt is megcsináltuk! "
Az ÁFA kiesése 300 milliárd forint kiesést okozott a költségvetésnek.

Megértem azokat akik ezután lehazaárulózzák őket.

woodo 2008.04.04. 09:00:11

kijaza führer??????

nyekk 2008.04.04. 09:01:40

Bajszos brummogó meztelencsiga. Nem azért, mert most ki akar tálalni, hanem azért, mert akkor kussolt. De madrat tolláról, pártot vezetőiről...

Arktorin 2008.04.04. 09:03:38

Az SZDSZ eddig mindig ott volt a kormányzás közelében. Az pedig teljesen világos hogy miért. Rajta keresztül folynak be az országba a pénzek. A NAGY pénzek. Már Soros Gyuri bácsi is megmondta, hogy kurvára leszarja ki kormányozza ezt a pöcegödröt amit mi a hazánknak titulálunk, csak az szdsz legyen ott. Különben elviszi a pénzt az országból. És itt igen sok pénzről van szó, és egy intésére tényleg kivonja a sok "nemzetközi befektető" a pénzét az országból. Ééétted?!

ekeke 2008.04.04. 09:09:05

És vegyük ehhez még friderikusznál kunczegábor
interjúját is, aki gyakorlatilag eljátszotta az "előkelő idegent"...

Mintha csak az SZDSZ-nek meg a közeli "véleményformáló értelmiségének" 1998-2002 között (ellenzékben) illetve 2002 óta (kormányon) semmi köze nem lett volna a mai katasztrófális helyzethez (elkúráshoz).


Mintha csak 1998-2002 között nem tettek volna meg MINDENT hogy megbuktassanak egy korántsem hibátlan(sőt) ámde mégiscsak egy jó, kiszámitható kormányt.
Mintha nem kuncze állt volna LOP STOP táblákkal.
Mintha nem kuncze "tolvajbandázott" volna a parlamentben és "révészmártíiriuszozott" volna, mikor
egy képviselőt agyba-főbe vertek rendőrök az utcán, a demokrácia legnagyobb dicsőséségére.
Mintha nem kuncze törölgette volna személyesen a baba popsiját "tisztába tesszük az egészségügyet" dumával minden tévécsatornán 2002-ben..
Mintha nem kuncze és pártársai, (az azóta átüléssel díjazott) mécsiimrével mosták volna értelmiségükkel együtt a D-209 ügyet, közben százmilliárdokat szórva ki az ablakon...
Mintha nem az ő segítségükkel puccsolta volna meg gyurcsanyo ui a D-209, hogy aztán "ötéves adócsökkentést" vezessenek be...
Vagy a gonosz Fidesz volt ugyabár az aki kunczéékat titokban kényszeritette a "Hol a lé?", és " Több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak" c.
milliárdos kampányokra ?

brad 2008.04.04. 09:10:38

...szerintem igazából örülnek, hogy elhagyhatták a sűjedő hajót, úgyis már ellopták ami ellopható volt (kakaó mentes billentyűk, Strabag visszaosztás, MÁV cargó visszadobás, stb) így a mélypontról 2010-ig újra szépen felépítik magukat, pénz van és két év alatt minden elfelejtődik, úgy mennek majd a választásokra mint egy makulátlan szűz lány....fúj...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.04. 09:15:17

arktorin: arra próbáltam célozni, hogy megalázó az a cirkusz, amit velünk művelnek, mert elvárják, hogy elhiggyük :-(.

Arktorin 2008.04.04. 09:28:02

...és a legszebb az egészben, hogy ha mégsem hiszünk nekik (végtére is politikusok, tehát azt sem hisszük nekik amit kérdeznek) akkor még meg is sértődnek és bevágják a hisztit. :D Istenem, de szép is ez. Lassan ráférne a világra egy kurva nagy háború, mert egyre gecibbek az emberek! Olyankor mindig mindenki visszavesz az arcából...

Trau 2008.04.04. 09:33:04

Napsugarast!

Hümm, sokat kell keresgélnie, mire talál Ferihegyen egy Tupoljevet, btw...


Üdv!

Trau

Arktorin 2008.04.04. 09:36:49

Majd kér egyet kölcsön Abramovicstól. Biztos jó a viszony hamár egyszer eladták a Malévot neki. ;)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.04. 10:04:05

trau: igaz, bocs, csak a régi reflexek :-).

kvarcman 2008.04.04. 10:10:44

jó ez a blog. kicsit demagóg de jó. jövök olvasni legközelebb is

Musaic (törölt) · http://www.musaic.hu 2008.04.04. 10:18:11

Mindannyian láthattuk "ki mondott meg" apukájának. Horn "csillogása" lesöpörte a port a "koalíció" üres polcáról.
Kóka pedig boldogan vigyorgott a kamerába, látva Horn igazát és azonnali bukását (élvezte hogy nem szól neki hogy "itten kamera is van vezze").

okoska 2008.04.04. 10:35:28

az azért elég gyanús, hogy ha ilyen kompromitáló iratok vannak a kuncze kezében, akkor mi a rákos fenéért hallgatott róla eddig?? mert vagy hozza nyílvánosságra rögtön, vagy kussoljon örökre. de az ilyen megnyílvánulásokból derül ki hogy ki milyen számító demagóg ember. kár érte, mert amikor elkezdte a politikát egész normális embernek tűnt. de úgy látszik hogy agyára ment a hatalom.
a kuncze inkább arról regéljen nekünk hogy a biztosítók mekkora összeggel motiválta meg a politikusokat a törvény miatt. mert hogy nem önzetlenségből ütik a vasat az biztos.
aki dolgozott már biztosítónál az tudja hogy mekkora jattokat osztanak egy ember után ha pl: életbiztosítást, önkéntes magánnyugdíjat, egészségpénztárt köt. aki mást állít az vagy lökött, vagy maga is ott dolgozik.

Idéző 2008.04.04. 10:38:24

Ezt egy idézet lesz a gondola fórumáról.

Friderikusz Kuncze interjúról volt szó!

"És az milyen vot, amikor aszonta hogy a Fidesz tehet mindenről, mert kétégbeesésbe hajszolja az Mszpét?"

Sírva fakadtam (friderikusszal együtt)...
Elöttem van az, hogyan kényszeritette fondorlatosan a gonosz Fidesz lendvaiildikót a 19 ezer forintos nyugdíjas "csekkekre" (amit ugye "elvettek" tőlük)....
Az ingyen "közszolgálati" tévére, Napkeltéstől....
A minimálbér adómentességére...
És a 2x100 napos program összes "jóléti rendszerváltására"...
Meg a "Magyarország többet érdemel" kampányra...
A gonosz Fidesz volt ugyabár az aki kunczéékat titokban kényszeritette a "Hol a lé?", és " Több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak" c.
milliárdos kampányokra...

Elöttem van az, mikor Orbánt megbeszélésre invitálták, aztán gáljéék "tőrbecsalták", egész médiahadsereggel várták, felkészülve.
És ahol medgyessy szó szerint, emígyen söpörte le
azt a figyelmeztetést hogy ez az út csődbe vezet:
" elnök úr, ön ért az anekdotákhoz, én meg a közgazdasághoz".

Elöttem van kendepéter , a viktor I-II alkotója( az elsőnél még díszvendége volt az MSZP kongresszusnak, a másodiknál már csak szanyi és hiller jelent meg)...
Elöttem van mayeraranka és az ÉS (amúgy csúfosan bebukott perei) meg az Orbán-Tokaj bizottság, szabó "basszameg" zoltánostól, eörsistől, törökzsoltostól...
Elöttem van a Financial Times és a HIPA, meg a pannon puma cikkei...
A "minket irigyel egész Nyugat-Európa" meg a "magyarok soha nem éltek ilyen jól"..
Elöttem van az MSZP-s alternatív számitógépes szavazatszámláló rendszer, ron werber , a 23 millió beözönlö román, a 800 ezer beözönlö erdélyi nyugdíjas és csípőprotézises és a röpcédulás kamionok Augsburgból meg csabaiván és kovács lászló kötéllel a nyakán, karsai meg búzaégetés közben miközben borsikjános a vasutassztrájk élén vonult be a Pártkeltébe.
Elöttem van a "Centrum" párt falova és a ballib "demokratikus" cigányok, fehér sállal és piros szegfűvel..


És ami nincs elöttem...az is szembe jön.


Nahát

Macisat.

dzsoo 2008.04.04. 10:39:04

Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni:
arról lehet szó, hogy a saját jegyzeteivel árnyalni
szeretné a róla, de méginkább pártjáról kialakított
képet. Ami most elég rosszul néz ki.
:)

Dzsoo

Öreg Sam 2008.04.04. 10:45:49

Gyerekek,azért az egyenlő pályák,egyenlő esélyek jegyében be kell ismernünk,hogy Viktor führerünk sem sokkal különb,életében sem volt a kommunisták által finanszirozott tanulmányai óta egyetlen fizetett állása sem
Kunczét nagyon birtam,jó a humora,de most valami politikai vakság által vezérelve segit eltörölni a saját pártját a palettáról.
Isten mentsen meg bennünket egy elsöprő többséggel kormányzó párttól!
Jöhetnek a simicskák,a kaja ibrahimok,ne adj isten,megszavazzák az alkotmánybiróság müködésének eltörlését.

Unió van,lehet,hogy tovább kell költöznöm kicsit?

keats 2008.04.04. 10:57:30

hogy kerül ide a soros? meg azért ezt a dumát te sem gondolhatod komolyan, a soros ilyet tuti enm mondott, h az szdsz-nek ott kell lennie. másérszt meg az utálatot sem értem, asszem elég sok dolog miatta tudott megvalósuli ebben az országban, ha más nem akkor egy csomó fiatala ember így tudott külföldön tanulni (OV)

Fejjelfalnak 2008.04.04. 11:09:15

Én drukkolok a kormánykoalíció összes képviselőjének az újra választásáért...
Nagy szükség lesz arra a mentelmi jogra....

jozo 2008.04.04. 11:13:44

tetszik hogy a Nagybaloldali vezér és követőinek kritikája azonnal fidesztaggá avat!

Condy 2008.04.04. 08:55:29 kedves mondd, az árpádsávos nyilaskeresztes molinomat hol vehetem át tőled?
ha nem veled, azonnal ellened?
bár igaz, ami igaz, Rákosi Bukarestben megmondta: 9 millió nácival nehéz országot építeni.

mondd, ezt a terhet a baloldal hogy viseli el?

gepard 2008.04.04. 11:17:00

Semmi értelme a kissebségi kormányzásnak, csak meghosszabítja az agóniát, az ország számára csak kidobott idő. Előrehozott választás kell, s a balliberális cionista banda eltakarodna úgy 2-3 ciklusra.
Ámen

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.04. 11:22:43

gepard: téged összezárunk condy-val.
megérdemlitek egymást.

szanalmas.huPirospont · http://szanalmas.hu 2008.04.04. 11:30:08

A büdös cigány kurva anyátokat. Gyertek a szanalmasra, ott kaptok privibe ajánlatot, férfikurva vagyok ugyanis.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.04.04. 11:50:58

... és utánatok küldjük pirospontot a szobába :-).

Arktorin 2008.04.04. 12:21:23

Soros György elég sok "bűnt" követett el élete során, amik miatt próbál picit "vezekelni" ezekkel az alapítványi dolgokkal, mint pl a középeurópai egyetem is. De ha picit belegondolsz, ezek az igazán kíválóan működő elit "jókatona" képzők. Soros György hogyan is működik? A megfelelő információkat a megfelelő helyeken elhintve sikerült megrángatnia az angol fontot (amivel potom egy milliárdot keresett, nopersze dollárban), aztán megcsinálta ugyanezt a holland forinttal is, csak már kisebb volt az amplitudó a valuta ingadozásában, aztán spekuláltak a magyar forintra is, amin alig keresett valamit, de nekünk lett elég rossz itthon. Azért az angol fontot és a hollnad forintot így megmozgatni nem egy egyszerű cselekedet volt, hanem egy zseni tökéletes műve! A mai napig mesélik minden valamirevaló pénzügyi és közgazdász suliban. Ezt egyedül természetesen nem te(he)tte meg. Ha Én téged finanszírozlak teljes taníttatásod alatt, később az álatalad áhított, megfelelő munkahelyre bejuttatlak és egyengetem az utadat felfele, ezáltal a Te életed igencsak sikeres és felfele ível, akkor igenis hűséges "katonám" leszel. És "bármire" képes leszel. Nem hangzanak el nagy kérések, csak apróságok, de sok apró, ámde megfeleő információval akár egy nemzet valutáját is meg lehet borítani. És ha ezt valaki nem akarja elhinni, mert Gyuri bácsi ennél sokkal jószívűbb, akkor az az illető egy elvakultan optimista és naív ember, és irassa rám az életbiztosítását, mert én is jóember vagyok és majd odaadom a teljes összeget az özvegyének ;-)

Takika 2008.04.04. 16:02:47

En lattam az interjut. Ha jol remlik, akkor ugy kezdte, hogy nem biztos, hogy jo otlet mindenert az SZDSZ-t hibaztatni, mert neki megvannak a jegyzetei, es ha kell, akkor fel is hasznalja oket. Erre kerte Fridi, hogy mondjon peldat. Es mondott par olyan esetet, amikor az SZDSZ-es miniszter normalis otlettel jott, amit az MSZP jol elbaszott (9 honap helyett 3 honap alatt bevezetni a korhazi agy csokkentest, kihagyva belole a helyi egyeztetest, pl.)
süti beállítások módosítása