Ateizmus, anarchia és koszos punkok.

killtheradical

killtheradical

Minden mindegy

2008. április 03. - bs395

"Schröder azóta távozott a politika élvonalából, gazdasági társaságoknál vállalt tanácsadói szerepet(Rotschild, Gazprom), majd átvette egy nyugat-európai-orosz konzorcium felügyelőbizottságának elnöki posztját."

Annak a konzorciumnak a felügyelői posztját, aminek a létrehozását a gázvezetékkel együtt ő írta alá, és aminek a központját az ő kedvéért vitték át Hannoverbe.

"Nem elképzelhetetlen, hogy Gyurcsány Ferenc júniusban lemond a miniszterelnöki posztról, majd elfoglalja a Déli Áramlat gázvezetéket is felügyelő társaság vezetői székét"

Nincs is ezzel semmi gond.
Ez itten kéremszépen egy szabad ország.
Mindenki olyan munkát vállal el, amit szabad.
Én kifejezetten örülök, hogy Feri, ha minden kötél szakad, nem kéri korengedményes nyugdíját, mint Péter, aki valóban sokat tett a hazáért (vagy nem).
Örülök, hogy ilyen agilis, tettrekész miniszterelnökünk van egyelőre még, aki nem csinál segget a szájából, és jó példával járva elöl nem növeli a gazdaságilag inaktívak számát.

Egyet szeretnék csak kérdezni: akiket az egészségügyből vagy a közigazgatásból kiszervezett, vagy akiknek most készül bedőlni a devizahitelük, szóval az emberek, akiket le tetszettek szarni, mert csak elvettek tőlük, de alternatívát (mondjuk egy gazdaságélénkítő csomag keretében) nem adtak nekik, szóval őket fel tetszik-e venni az új cégbe?

Nem?
Ja, akinek már minden mindegy...

A bejegyzés trackback címe:

https://killtheradical.blog.hu/api/trackback/id/tr93409526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása